TW

Realment el sentiment d'abandonament que patim les urbanitzacions turístiques de Ciutadella s'agreuja l'hivern. Els indicadors que el projecte de ciutat no ens arriba cada dia és més evident i reforça la proposta de projecte d'urbanitzacions. Algú s'imagina un carrer cèntric del centre urbà a les fosques uns dies? A l'hivern i a la urbanització de Cap d'Artrutx la zona més habitada està a les fosques fa 12 dies. De res ha servit enviar fotografies de la zona, ni queixes als telèfons habilitats per aquests menesters per part de membres de l'associació o de vesins. Si es dignessin venir qualque vegada ja haurien vist que l'asfaltat de l'entrada principal a la urbanització i de la rotonda del carrer Llevant - Tramuntana està en un estat deplorable i si hagués estat al fosquet haurien vist la zona a les fosques.

Ara que venen a llevar sotabosc devora la capella no podrien retallar pins, oliveres, savines i altres arbusts que envaeixen la via pública ja siguin públics o privats ja que tots violen les ordenances municipals d'ocupació de la via pública, que diverses vegades han estat motiu de queixes per part dels vesins?

El més trist de tot plegat és que la majoria dels vells problemes que tenim, fa anys que els patim i que ningú em podrà negar que els molts d'anys que estat a la junta de l'Associació de Vesins no hagués lluitat per solucionar-los, emperò esgotat per trobar poques solucions em va dur a deixar la junta.

Esper que prest estigui solucionat alguns d¡aquests problemes, almanco el de l'enllumenat del carrer.