menorca ciudadela palacio saura miret

TW
0

Fa un parell de setmanes (o tal vegada més) que el Govern de Rajoy està encaparrat que hi hagi més independentistes a Balears. Primer nega la tarifa plana en els vols interilles posant d'excusa que no hi haurà nous pressuposts, i ara, quan ja s'intueix que sí que s'aprovaran les comptes no sols no es resol la tarifa plana sinó que s'agreugen les diferències entre les Illes Balears i les Canàries.

I a un, que no és nacionalista, com jo, ja comença a sentir-se estrany amb aquesta relació que tenim amb l'Estat.

Ja són conegudes de sobra les nostres balances fiscals negatives (aportem molt més del que rebem) i el dèficit inversor que any rere any, i govern rere govern patim. Però la cosa no acaba aquí.

Noticias relacionadas

Madrid vol que entre tots els illencs paguem unes dessaladores inútils que l'Estat va voler construir. Vol que sigui l'Ajuntament de Ciutadella qui arregli l'endemesa que va deixar al Teatre des Born, fins el punt que quan li demanen 400.000 euros per solucionar les deficiències que el Ministeri va deixar, es fa pregar i diu que s'ho pensarà i que tal vegada el 2018. Moltes gràcies.

I segueix. El pobre Estat demana al ric Ajuntament de Ciutadella que li cedeixi un espai pels jutjats, quan la competència de Justícia és seva i exclusivament seva. El PP el passat mandat va cedir i va mig 'regalar' Can Saura al Ministeri, perquè amb una inversió de 200.000 euros i un lloguer d'altres 100.000 anuals, tingués una nova seu judicial a Ciutadella.

El Plan Especial del Núcleo Antiguo frena la conversión de Can Saura en sede judicial.
Descartat l'edifici de Can Saura Miret, el Ministeri ara espera que es resolgui l'expropiació del solar Santa Rita i l'Ajuntament, després de pagar una milionada, el cedeixi per construir els nous jutjats.

En teoria tenia que ser provisional, per quatre anys, però tothom sap (o hauria de sospitar-ho, pels precedents) que s'hi hagués quedat anys o dècades. Ara hi ha rescissió de contracte. A canvi, espera que li torni a resoldre el problema. Que li regalin (ara sense cometes) un solar per fer els nous jutjats, que ha costat una milionada a l'Ajuntament. I fins que no li donin no invertirà ni un euro a Ciutadella, perquè no vol res provisional, perquè clar la idea era que a Can Saura els jutjats hi fossin de manera definitiva.