TW

El Moviment Feminista s'ha proposat oferir un salt qualitatiu en les accions previstes pel Dia Internacional de la Dona, el proper 8 de març. Després d'uns anys en que les diferents activitats han anat en augment i la campanya per la igualtat salarial agafa forma devé, Espanya s'ha afegit a la convocatòria de vaga general que han impulsat distints països. L'objectiu d'aquesta parada és visualitzar i qüestionar el seu paper en quatre àmbits: laboral, educatiu, de cura de familiars i de consum.

La dona condueix els eixos centrals de l'organització social. La seva mirada, organitza i soluciona qualsevol problema quotidià. Les associacions han fixat l'atenció i la voluntat en donar un toc damunt la taula i explicar al món que la lluita per la seva igualtat ja no coneix excuses. S'ha cansat de que la reconeguin a mitges i de que li regalin paraules dolces, mentrestant assumeix molts àmbits que li haurien de ser compartits.

Noticias relacionadas

Cadascuna decidirà -en la mesura de les seves possibilitats- si secunda l'atur. El que no és concebible és que sigui el partit que governa qui se'n rigui del moviment, que li resti importància i que el situï a enfora dels ulls de la dona real. De les seves dones? El que tampoc serà de rebut és que els partits que la recolzen no prediquin amb l'exemple. Buideu les agendes.

«Aquest món no ens agrada i l'haurem de canviar», diu l'espot publicitari. Paraules de dona amb les que tots els homes s'haurien de solidaritzar.