TW

Cada vegada que plou amb una certa intensitat, el Polígon Industrial de Maó es converteix en una espècie de parc aquàtic que posa a prova la flotabilitat dels cotxes. Més enllà de mal pensar si potser es tracti d'una futura activitat que també pugui contribuir a desestacionalitzar Menorca, com van arribar a justificar una colla de savis amb Biniancolla, circular per segons quins trams del polígon resulta perillós i els tolls d'aigua arriben a tenir una extensió on el paisatge adopta un aspecte més pantanós que industrial.

És una incidència que es reprodueix de manera reiterativa en diversos trams des de fa molt de temps (jo ho he vist sempre i fa gairebé deu anys que visc a l'Illa), no estic observant que s'estigui posant cap mena de solució més enllà de pensar que els núvols passaran i ja tornarà a sortir el sol.

Noticias relacionadas

Per posar un exemple digne de National Geographic, a la cantonada on actualment s'hi està construint un nova superfície comercial, l'espectacle arriba a ser deplorable per l'exagerada acumulació d'aigua que s'hi concentra i que, evidentment, fa impossible transitar-hi a peu sinó s'està proveït d'un equip de submarinisme. Els soferts pares que recullen els seus fills de La Salle segur que en podrien donar testimoni del que es troben quan la pluja fa acte de presència.

No sé quina és l'autoritat competent en posar-hi una solució, si el consistori municipal, l'insular o el balear però caldria emplaçar a qualsevol dels tres a posar-hi remei més d'hora que tard. I si algú va peraltar malament els carrers, que assumeixi les conseqüències de la seva feina mal feta.