TW

Sembla que la videoteca electoral menorquina ja s'ha posat en marxa per les eleccions del 2019. Per si no teníeu prou amb seguir les series que ofereixen les plataformes que ocupen la petita pantalla, cada vegada que us connecteu a les xarxes socials trobareu algú de la vida política insular per explicar-vos la seva aportació a la millora de l'Illa i per descomptat, del món en general.

Veus en off, subtítols, travellings, localitzacions atractives i fins i tot musica evolvent per fer més persuasius els missatges que es volen fer arribar. D'esquerra a dreta i passant pel centre, no s'havia recorregut mai tant a la comunicació política en aquest país com ara per poder arribar un per un tots els ciutadans. Una comunicació que fa seguidisme de l'escola americana que és la que va a l'avançada i de la que inspira tot el que es va produint i que ja veieu quins resultats ha portat, per cert.

Noticias relacionadas

Però no ens enganyem, el que està clar és que, en el fons, cadascú parla per a la seva parròquia i si us dediqueu a observar qui posa comentaris a favor o en contra, són els fidels de cada comunitat repartits en aquestes funcions com si tot formés d'una gran comèdia.

El perill d'aquestes peces dissenyades pel consumidor és que t'acabis creient tot el que es diu per després acabat fet un embolic i no saber qui diu què o qui. Per si de cas, aneu a l'òptica més propera i que us preparin unes ulleres de mirada crítica per aprendre a separar el gra de la palla.