TW

Vos posaré en situació: Matí, 9.40 hores, a la feina. Sona el mòbil personal, número que no reconec. S’identifica com a gestor de la meva banca, des de la central de Mallorca, i vol comprovar algunes operacions que s’estan produint a la meva targeta, per possible frau. M’enviarà un correu electrònic, i em demana que el revisi. Goteta d’aigua, arriba un e-mail. A l’arxiu hi ha nombroses operacions assenyalades en vermell que han començat a realitzar-se a les 4 de la matinada. Distints comerços, des de llocs varis: Gibraltar, Estats Units.... i tot açò sense haver berenat.

Confirmem que m’estan intentant hackejar, i que cal bloquejar immediatament la 4B. Telefono a la sucursal maonesa, explic la situació, que necessitaré treure doblers i que l’horari de l’oficina coincideix amb el meu laboral. Acordem que faré aquesta darrera operació al caixer automàtic i que la targeta quedarà bloquejada.

Goteta d’aigua, nou e-mail: «vos recoman anar a treure doblers/efectiu al caixer quant abans millor. En aquests moments estan intentant fer més càrrecs fraudulents».

Noticias relacionadas

Surt de la feina, trec efectiu i sol·licitem un duplicat que trigarà uns dies. Tot solucionat, a les 10.30 hores.

Titular: m’estan robant!. Paràgraf en negreta: i tots els moviments s’haurien processat si la Banca March no hagués posat el bloqueig preventiu.

Enmig d’una revolta contra el tracte dels bancs per exigir més atenció personal, jo vull dir que n’hi ha que ho fan molt bé!