TW

Tal i com està l’actualitat, aquesta setmana no ha calgut enganxar-se a cap sèrie de ficció de les centenars que ofereixen les plataformes digitals. L’interès de veure la televisió ha tornat al format clàssic de seguir els canals 24 hores de notícies per saber com evolucionaven els fets, no hi ha dubte.

Noticias relacionadas

Entre la batalla interna al Partit Popular i la guerra d’Ucraïna, el més interessant ha estat veure com suren temes de més profund calat com per exemple la construcció i deconstrucció de lideratges, de fidelitats a les persones o a les idees, dels gestos,  de fer pinya, de diplomàcies rovellades. En fi, la vida explicada a través dels fets.

També s’ha colat a l’actualitat dels informatius nacionals el famós carril bici d’AENA on no puc estar més d’acord amb la reflexió d’ahir d’en Juan Elorduy en aquestes mateixes pàgines, apel·lant a la falta de sentit de l’humor i haver-se fet un gra massa d’un tema que realment, podria quedar tal i com està, gaudint de la seva originalitat com si fos una obra d’art irònica de com anem realment per la vida. Ara que he començat a anar en bicicleta, ni que sigui elèctrica, després de diverses autopromeses de perseguir un vida saludable, m’adono que el més important és tenir tants carrils bicis com sigui possible per facilitar i salvaguardar la convivència de ciclistes i conductors. Si un territori com Menorca aposta per posar carrils bici té assegurat el foment del ciclisme a totes les edats i l’atracció de cicloturistes durant tot l’any. Sobretot després de passar per la benzinera l’altre dia per omplir de gasoil el meu vehicle i pagar gairebé 100 euros. No tinc cap dubte que les bicicletes cada vegada més seran el millor aliat per desplaçar-se.