TW

Arriba es bon temps i es qui van fer bandera de sa divisió social i es senyalament públic des ciutadans que lliurement van decidir no inocular-se ja fan anques enrere. Llig a VozPópuli: «Fueron las comunidades autónomas y organismos internacionales como la OMS los que hicieron al Ministerio asumir un uso más severo de la mascarilla en los colegios».

Resulta que no va ser una exigència des Govern central sinó de ses Comunitats Autònomes com Balears, a qui tot d’una van secundar Astúries i Múrcia, aquesta darrera presidida pes grans lliberals del PP que van ser es primers en fer costat a n’Armengol amb s’obligatorietat de ses mascaretes a ses escoles.

Però es tema de fons és: ¿Qui comanda a Espanya? ¿Es Govern o ses entitats globalistes com l’OMS que no representen a ningú més que as millonaris que els financien? ¿Qui els ha donat veu i vot a sa nostra Nació? ¿O no som un país sobirà?

Noticias relacionadas

Sigui com sigui, sa mascareta seguirà sent obligatòria en es fisio, en es psicòleg, en es psiquiatra, en es podòleg, a residències, a hospitals, en es transport públic i dins ets avions, etc. No estam davant de cap victòria, per més que a priori així ho senti més d’un. Certament, és una alliberació poder respirar aire pur tranquil·lament a sa feina, a una botiga o en es supermercat sense que mos obliguin a respirar un pedaç brut que ha acumulat bacteries durant tot es dia, però no tot són flors i violes. Mos donen un caramel·lo perquè acceptem inconscientment per sempre sa màscara a segons quins interiors, cosa que no havia succeït mai perquè ni fa falta ni ha fet falta mai. Açò no és res més que un pas endavant cap a sa ‘Nova Normalitat’ que diuen es globalistes de Brussel·les i Davos. Sa Nova Normalitat en què acceptarem haver de dur sempre es morral a bandes on mai ho n’havíem duit abans de sa plandèmia, quan vivíem en llibertat.

Recordem-ho: mos obliguen a dur mascareta obligatòriament per un virus que ja és manco letal que es grip comú segons xifres oficials de l’OMS. ¿Que n’havíem duit mai de mascareta dins s’autobús, dins s’avió o inclús dins es geriàtrics en època de grip? ¿Idò per què l’hem de seguir duguent ara que es grip és més letal que sa covid? Per cert, ¿que no estaven ‘immunitzats’ es nostros majors, mos van dir l’any passat? ¿De què passam pena, idò?

Sa qüestió és semblar-mos cada dia més a Xina. Sense drets fonamentals ni llibertat individual, però tot sempre pes «nostro bé».

És molt senzill. Qui vulgui dur mascareta que se la posi -com si se’n posa quatre-, però que deixi en pau es demés. Laissez faire, laissez passer.