TW

Si hi ha una cosa que caracteritza l’ésser humà, és el desig d’aprendre de manera contínua. Per açò, viatjar és la manera preferida de passar el temps lliure, de sortir de la rutina, i que més s’ha fet enyorar durant la pandèmia. Avui, és més senzill que mai. L’accés als mitjans de transport i d’allotjament són tantes que resulta fàcil trobar una opció adaptada a cada desig. Internet ha convertit la recerca en un joc molt assequible.

Segons un estudi del Wall Street Journal, es poden trobar destins molt barats, només cal evitar els caps de setmana per adquirir bitllets d’avió. Els dilluns i dimarts neixen les ofertes i, pel que fa a les hores, el rotatiu va investigar els preus de 30 aerolínies i el millor moment per comprar és a les 3 del capvespre.

Noticias relacionadas

Actualment, es poden trobar vols a destinacions europees –vol directe des de Menorca- per prop de 20 o 30 euros. La resta, t’ho propiciaran els algoritmes. Gràcies a les galetes que hauràs acceptat mentre cercaves, rebràs constants anuncis turístics, d’estada i d’activitats. Viure l’aventura d’una capital d’importància, més barata que un dinar o unes sabates.

A  l’inrevés passa igual. Podeu arribar a sa roqueta per 5.99 €. L’hotel, el vehicle, menjar... Les experiències dels visitants –n’hi ha moltes per consultar i compartir- conclouen: el vol és barat, però Menorca molt cara.

Aprofitem l’oferta i com deia el Che, «Viatja, deixa que el món et canviï i podràs canviar al món».