TW

Aquesta setmana hem llegit que la Residència militar d’acció social de descans de la plaça Esplanada, i les instal·lacions esportives de Sant Felip no podran disposar del servei de restauració per a les persones usuàries. La licitació del servei, de moment, s’ha declarat deserta.

La residència sol fer ocupació plena. Compta amb 21 habitacions dobles, 7 de matrimoni i 17 d’individuals. El seu objectiu és proporcionar allotjament, manutenció, oci i descans al personal militar i les seves famílies. Els preus, oscil·laven entre els 14 i 26 euros per dia en temporada alta, per una estança  individual o doble, respectivament.

Noticias relacionadas

Sant Felip va obrir el diumenge passat, i en poden fer ús els usuaris de la residència, i els antics socis que renoven el carnet cada any. Els descendents de militars, amb caràcter especial també poden sol·licitar l’accés a les instal·lacions, i els nets i besnets, també hi van. Tota la tropa.

Un autèntic allotjament turístic i un complex amb pàrquing, banys, gandules i para-sols  i un tobogan, que només pot gaudir l’esmentat col·lectiu.   

Des de l’àmbit quotidià, creiem  que és un privilegi que no s’entén a la societat actual i que no està justificat. Només ofereix avantatges especials per a un determinat col·lectiu d’empleats públics, uns sí i d’altres no. I per aquest principi de desigualtat, tots els Governs autònoms n’haurien de demanar la cessió i la gestió per fer-ne un ús més adequat,  per a tothom.