TW

Teniu les càmeres o dispositius mòbils preparats, anireu acompanyats d’un fotògraf professional. Descobrireu els llocs més bells, el guia vos oferirà nombrosos consells tècnics per obtenir la millor postal, i la vostra llista de seguidors a Instagram no deixarà de créixer. Comença el Tour.

Digueu-me antiga, però a jo em sorprèn que hi hagi rutes turístiques centrades en  obtenir les millors fotos per publicar a les xarxes socials.

A ca nostra, s’anuncia així: «Menorca, amb les seves precioses platges, aigües cristal·lines i pobles amb encant, resulta molt fotogènica i un destí ideal per fer enveja als vostres amics i familiars per Instagram». I destaquen deu llocs imprescindibles: Macarella i Macarelleta, Cova d’en Xoroi, Binibeca Vell, Pont d’en Gil, Favàritx, port de Maó, Cavalleria, Punta Nati i Son Bou.

Noticias relacionadas

Una versió similar a la del cubà Frank Camallerys, el youtuber que ens ha presentat com el Carib espanyol. Aigües blaves, i només un segon per a la cultura talaiòtica, que defineix com a runes, i un bon sopar a Ciutadella.

A la generació de viatgers a la qual fa referència aquesta nova cultura de les pantalles de la qual tothom som dependents, els prima l’aparador i açò també ens duu riscos. Prest haurem de fer crides per animar a fugir els visitants d’aquells llocs més populars que no deixem de veure a les xarxes socials i que –massificats– no podrem trepitjar.

Pronòstic estiu 2022: El postureig ja no llueix.