Del 02 al 08 de septiembre

Ana Pons Capella

Exconcejal de Cs en Ciutadella

La que fue candidata de Ciudadanos para la alcaldía de Ciutadella, Ana Pons Capella ha dimitido como concejal, apenas tres meses después de acceder al cargo.

Valoración: Menos

VALORA

mas menos

Positiva: 15.23%

Negativa: 84.77%

1103 respuestas

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Quim
Hace 9 meses

Por los servicios prestados que se la queden en el PP, la pongan de portavoz y la lie por allí, con las correspondientes discrepancias, pollos y posterior e inevitable dimisión, así seguro que los del PP estarán suficientemente entretenidos sin tener que inmiscuirse en los asuntos internos de Cs.

Valoración:19menosmas

Toni
Hace 9 meses

La van destituir de portaveu perquè no podia anar i poc després es va agafar un rebot contra el nou portaveu que segur que ho farà molt millor que ella i com no li van aguantar va dimitir. Sort que a Ciutadans van tallar en sec perquè a on va fa capelletes i porta conflictes.

Valoración:20menosmas

Cesc
Hace 9 meses

Molt bé per Ciutadans posant ordre aviat. Com diuen en castellà nada nuevo bajo el Sol. Ja la va armar al PSOE i per tot a on va porta divisió i enfrontament, en realitat no te principis només ganes de protagonisme i figurar.

Valoración:26menosmas

bye, bye
Hace 9 meses

El PP, que de cada bugada perd un llençol, hagués fet molt bé de callar en tost de entremetre's i ficar-se en problemes interns d'altres partits. I en quan a Pons Capella bye, bye. Pel que escriu bep al comentari de baix a sobre la seva actitut deslleial potser també seria millor que es dones de baixa com afiliada de ciutadans i anes a sembrar discordia a ca el PP, després ja no hi quedara mes que podemos per provar.

Valoración:42menosmas

bep
Hace 9 meses

Moltíssims no vam votar a CIutadans per ella sinó a pesar d'ella, i ens ha donat tota sa raò perquè és de una deslleialtat aclaparadora dir que segueix afiliada a Cs i anar compartint coses de les xerxes oficials del PP, per molt que l'ensabonin, fer aixó és molt flac. És veu que no té conviccions gens fermes i el que vol són adulacions.

Valoración:54menosmas

Pau
Hace 9 meses

Bona notícia aquesta dimissió, amb s'altre regidor, es nou portaveu i sa regidora que ara pujarà Ciutadans hi sortirà guanyant molt. Enhorabona Isa león!

Valoración:55menosmas

Lluisa
Hace 9 meses

Per tot on va, PSOE, Upcm, Ciutadans, porta problemes perquè ella és el problema.

Valoración:65menosmas

pepitogrillo
Hace 9 meses

Experta en abandonos, un lastre menos, no vuelvas por favor.

Valoración:99menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1