Del 04 al 10 de noviembre

Javier Hidalgo

Consejero delegado de Globalia

IAG ha acordado con Globalia comprar Air Europa, con lo que en 2020 Iberia controlará el 90 % del tráfico aéreo nacional con Menorca, lo cual suscita preocupación en la Isla.

Valoración: Menos

VALORA

mas menos

Positiva: 25.04%

Negativa: 74.96%

567 respuestas

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

David
Hace un año

Però no enteneu que a Menorca encara mos farà més competitius en relació a sa resta d’illes? Açò es inclús una bona noticia per noltrus, ja que Air Europa fa anys que havia deixat s’illa a l’estacada beneficiant a sa resta, un exemple claríssim, AE només opera dos vols diaris a Palma amb tartanes volants de 60 places, IB opera 8 vols diaris amb moderns reactors de 100 places, mentre que AE a eivissa per posar un exemple te vols tambe a madrid tot s’any, i a valencia, malaga, etc. s’estiu, i ja no xerrem de Palma on te una base... a menorca nomes passarem a tenir monopoli amb sa ruta a palma on, francament, guanya IB per golejada...

Valoración:1menosmas


Hace un año

Si ja hi havia males comunicacions aèries, amb un avions més propis del continen africà, imaginau-vos ara que no hi haurà competència: menys connexions i pitjors avions..... Ara ja només falta que una d'aquestes "tartanes amb ales", subcontractades per AirEuropa caigui, abans que algú faci alguna cosa amb el transport aeri de Menorca, mentre l'Estat tira milions d'euros en un absurd AVE, que només s'entén per l'esbojarrat pensament centraliste espanyol.

Valoración:0menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1