Del 03 al 09 de febrero

Carol Marquès

Alcaldesa de Sant Lluís

El edificio de Sa Tanca pasará a ser público. El Ayuntamiento ha cerrado el acuerdo para comprar el inmueble abandonado en la entrada del núcleo urbano por 1,7 millones.

Valoración: Menos

VALORA

mas menos

Positiva: 32.04%

Negativa: 67.96%

1264 respuestas

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Toribio
Hace 8 meses

La izquierda dice: como el edificio era un mamotreto, que impactaba la entrada de Sant Lluis, que estaba abandonado, etc. etc., la única opción es que la compre el ayuntamiento. Y yo digo, no hubiera sido mejor, dar facilidades, cambios de uso, o lo que sea para que aquel mamotreto se hubiese podido reformar por parte de un inversor privado y darle así una salida al edificio. Por qué con el dinero de todos se tiene que resolver este problema. Y no es solo los 1,7 millones que ha costado el edificio. ¿Cuanto nos costará su rehabilitación? ¿Cuanto nos costará su mantenimiento?

Valoración:1menosmas

kiko
Hace 8 meses

A qué espera la fiscalia para investigar esta operación?? Por qué el Diario Menorca no hace periodismo de investigación y explica que este mamotreto llevaba 12 años en el mercado y nadie lo quiso comprar?? Por ambos nos investigan por qué se han pagado 1'7 millones de euros por algo que en el mercado vale 0!!!!!! El precio pagado es excesivo y se están malversando dinero de todos los ciudadanos. El mamotreto, en su estado actual, como mucho vale 300 o 400 mil euros... como mucho.

Valoración:2menosmas

juan
Hace 8 meses

arreglar las aceras del pueblo si es cosa del ayuntamiento y para eso no hay dinero ,mientras tanto ves gente mayor que no puede andar por ellas.

Valoración:5menosmas

pregunto
Hace 8 meses

Bing. Arreglar les carreteres és competència de l´ajuntament?

Valoración:4menosmas

Bing
Hace 8 meses

Hi ha altres coses molt més importants, com són es lamentable estat de ses carreteres i urbanitzacions des municipi, que és per el que serviex s'ecotaxa.

Valoración:17menosmas

Crític
Hace 8 meses

Insistesc. Sí ha costat 1,7 milions. Molt bé. Però si no ho gasten aquí ho haguessin gastat a un altre lloc. Segurament ni tan sols a Menorca. Per una vegada que fan una inversió potent. No entenc que tothom ho vegi negatiu. Una altra cosa. Això no té a veure amb les esquerres ni amb les dretes. Encara que és clar, això és una crítica política, no una crítica tècnica. I per cert, si d'alguna cosa són models les dretes és de malbaratar doblers públics, quan no se'ls quedaven directament.... I sinó mirau quants de líders de dretes de les Illes s'han condemnat per aquest motiu i només per esmentar-ne algun, en Jaume Matas, Gabriel Cañellas (culpable, però ja prescrit, gràcies al retard de la "Justícia espanyola), l'exconseller Cardona.... Si en voleu més basta que cerqueu per Internet.

Valoración:-6menosmas

pedirtelr
Hace 8 meses

Però Crític, per l'amor de deu, que ha costat 1'7 mil·lions... Que s'ajuntament només en posi 80.000.-€ és un altre cosa... Però ha costat 1'7 mil·lions, una quantitat que podíem invertir tots els balears amb coses molt més profitoses... Per no parlar del que costarà la seva rehabilitació (no ens sortirem per menys d'un altre milió)... Però es clar els d'esquerres vos pensau que els doblers públics no son de ningú...

Valoración:8menosmas

ramón
Hace 8 meses

A Crític, 80.000.-€... A la notícia parla de 1'7 milions... Però no has respot a les dos preguntes clau: per què i per a què??? A més a més: quin cost de manteniment hi haurà. Què costaràn les obres de rehabilitació? Encara hi ha moooooolts de dubtes.

Valoración:14menosmas

Crític
Hace 8 meses

Realment, crec que la gent pensa poc i malament. L'ajuntament de Sant Lluís, només amb una despesa de 80.000 euros, ha aconseguit un edifici fantàstic per poder dur a terme accions d'interés social i cultural per a tota la població. Es poden plantejar mil coses: centre de dia per a les persones majors, locals per a associaciacions, centre d'exposicions.... Mil coses, però com sempre, els comentaris són sempre de gent que critica sense saber ben bé de què parla.

Valoración:-11menosmas

Miquel
Hace 8 meses

La gent està molt alterada! A veure, s'ha comprat un edifici que sinó hagués quedat abandonat, derruint-se, a l'entrada del poble, i que taca la imatge. Que la ecotaxa no és la millor manera? No, cert, però és LA manera que tenia Sant Lluís per fer-se amb l'edifici. Ara tocarà tenir bones idees, cosa que no dubto que passarà. Però criticar a una batlessa que ha aconseguit pagar només 1,7 milions quan se'n demanaven 9,6... És criticar per criticar!

Valoración:-12menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2