Del 22 al 28 de junio

Irene Olives

Capitana del Sporting femenino

El Sporting Mahonés ha decidido no inscribir a su equipo femenino en las competiciones de la próxima temporada por motivos económicos. La plantilla ha lamentado la decisión.

Valoración: Más

VALORA

mas menos

Positiva: 74.38%

Negativa: 25.62%

1171 respuestas

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Josep
Hace 5 días

Opinar és gratis, però si ho fem en públic som hostatges de les nostres pròpies paraules. Per desgràcia molts encara valoren l'esport des del punt de vista de l'espectador i no, com hauria de ser, des del punt de vista del practicant, que és el que una societat moderna hauria de potenciar. I malauradament les dones encara necessiten un plus de suport per igualar en oportunitats els homes. No conec en profunditat el tema, però carregar-se un equip femení de futbol, amb el que costa posar aquestes coses en marxa em sembla una pèssima idea. I he sentit que l'aspecte econòmic NO era la causa real.

Valoración:4menosmas

Mel
Hace 6 días

Em sembla de poca vergonya, irrespetuós y antiqüad haver de llegir un comentari com el teu, PERE. Increïblement patètic.

Valoración:3menosmas

PERE
Hace 7 días

L'esport femení, no pot competir amb l'esport masculí a nivell d'espectacle. Es una pena perquè ja m'agradaria no haver-ho de dir. Un espectador, si vol veure un partir de futbol, veurà primer un partit d'homes. Lo mateix passa amb es basket, amb es tenis... no ho dic jo, ho diuen ses audiències televisives. L'Avarca de Menorca, te un mèrit rotund està on estar, però és molt dificil aguantar molt de temps així. Està clar que només poden sobreviure si tenen suport de l'administració, cosa que hauria de ser així per mantenir l'esport femení, però també es cert que ara, en èpoques de vaques flaques, hi ha d'haver altre prioritats. Una pena però venen temps dificils per l'esport femení en general.

Valoración:-10menosmas

AAA
Hace 8 días

Lamento la decisión, no acierto a entender como un club que, como otros, se les ha rebajado una de las partidas económicas mas importantes, La energía eléctrica, y, creo que tambien el agua, se puede llegar a esta situación. a mi entender solo hay una causa y son los excesivos sueldos de algunos (entrenadores, coordinadores, fisios.....) el fútbol base es modesto y deben reducir sus actividades a los recursos disponibles, pensando siempre en los mas pequeños. No obstante creo que el equipo femenino seria viable con una gestión adecuada de lo recursos

Valoración:27menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1