user Ramon | Hace más de 10 años

Totalment d'acord Joan. Però que deixin que seguem un dialecta d'ells, menys (menos) normalització i més Menorquí, que prest es fiets nostros no tindràn ni una paraula que no surti de sa normalització.

user Toni | Hace más de 10 años

Està molt bé poder puntuar els comentaris, així queda clar quins queden sempre en negatiu. Ara una altra millora que es podria fer, i que alguns diaris ja tenen, és poder ordenar els comentaris per valoració. Que els més valorats quedin dalt de tot i els negatius darrera. I en lo de la senyera lo que hauríem de fer és dur-la per tot, a les cases, als cotxos, etc. Que en Bauzà i companyia els hi agafi un atac

user manumenorca | Hace más de 10 años

... Leído así, entiendo que no volveré a ver a ningún representante político jurando su cargo encima de una biblia delante de un crucifijo. Si eso es así, al menos para algo habrá servido esta discutida ley.

user escoses | Hace más de 10 años

osea,catalanisasion

user al set ciències | Hace más de 10 años

Vés tu a viure a Barcelona josep, que és on té sentit sa bandera catalana i no presumeixis d'escriure en menorquí que ni tan sols saps que aquesta paraula va amb accent, "estarias" ho has escrit en castellà encara que t'hagis deixat l'accent que porta en castellà, en fi, que per lo poc que has escrit es nota que no estàs per donar lliçons de res sinó en qualsevol cas per rebre-les.

user Xec d'es "sellos" | Hace más de 10 años

Aquí s'únic regne era es d'Aragó. Barcelona, que no Catalunya, era una ciutat comtal anexionada per Aragó. No hi ha que oblidar s'història i veure un poquet mé sa sèrie Isabel, per una cosa bona que fan.......

user Joan | Hace más de 10 años

bep, es menorquí te raó. si fa més de 500 anys que es van unir es regne de castellà em es regne d' Catalunya i Aragó però cadascun d'ells tenia ses seves pròpies lleis i ses seves pròpies corts, per tant Menorca va ser poblada només em catalans de sa part de l'Empordà(per açò xerram molt semblant em es del nord de Catalunya, noltros som menorquins i espanyols però compartim sa cultura em es catalans que son es qui mus van colonizar i fins l'any 1714 que Catalunya va ser conquistada per es ja anomenat regna d'espanya , però aquí noltros no érem espanyols mus i sentíem però aquí hi havia un govern anglès que cuan va ser conquistat per espanya. només hi ha que tenir una mica de coherència per veure que xerram català i compartim cultura amb ells però som espanyols i o dic des de sa neutralitat ja que no som ni d'esquerres ni de dretes nomes un ciutada que abans de escriure s 'informa de història de sa nostra terra estimada.

user josep | Hace más de 10 años

a n´an Ruben, per que no ten vas a viure a Madriz, estarias millor, y si no entens el que t escrit en menorqui, buscat un traductor.

user Pau | Hace más de 10 años

A Ciutadella els símbols catalans no són d'interès local, només d'interès partidista del PSM.

user Xec | Hace más de 10 años

La bandera catalana no hi pinta res aquí perque és la del Principat o sigui la d'una altra comunitat autònoma, la bandera de Ciutadella, la de Menorca i la d'Espanya son ses nostres.