user Maths | Hace más de 10 años

Aleluiaaaa!!! Ya esta bien de poner la bandera de la antigua corona de aragón. Que estamos en el siglo XXI y no somos aragoneses.

user didac | Hace más de 10 años

Si, si, és veritat que el PPSOE ha arruïnat Espanya amb la seva corrupció igual que els NACIONALISTES han arruïnat Catalunya amb la seva. Fins a en això es nota que Catalunya no és tan diferent. I als qui diuen que la bandera catalana o millor dit aragonesa és la tradicional aquí, dir-los que també ho era l'espanyola a Amèrica però avui a ningú se li ocorre dir que els argentins o xilens siguin espanyols com fan els neo colonialistes catalans amb valencians, gent de les illes i fins i tot ciutadans francesos. A tot arreu el normal és que estiguin presents les banderes de la nació i la comunitat i no les d'altres comunitats, començant per Catalunya i els que busquen excuses per enfrontar a la gent per no haver de donar comptes al poble són els nacionalistes catalans igual que els del PPSOE. Després vindrà el desencantament i en quatre dies estaran com a Grècia o pitjor amb els seus pujols, millets i mas.

user Maria Pons | Hace más de 10 años

Claro como Aragón también tiene" lesquatre barres",pero yo no me identifico con ellos. Se han preguntado quien impuso la bandera de Menorca, pregunten a los PSM ellos fueron los grandes impulsores los mismos que ahora quieren la de Cataluña

user Francesc | Hace más de 10 años

No podem dir "aliè" as símbol que hem emprat a Menorca des del segle XIII, ni as símbol que apareix com a figura actor principal de sa festa de l'Estendard, sa celebració cívica més antiga d'Europa.És més, si tenim un escut oficial que té una banda damunt ses 4 barres és com a senyal de solemnitat del que té davall i no per negar-la. Sense anar més enfora, com a menorquins tenim un element especificador només des del 1983, quan era necessari designar una bandera oficial pes consell. Llavors, es va agafar sa bandera històrica i se li va posar s'escut de s'antiga universitat de Ciutadella per tenir així un element que ens serveixi per identificar Menorca de manera específica. En cap cas amb s'objectiu de negar s'element històric que es pren de base.Només una obsessió malaltissa (i no s'estar centrat en reduir sa desocupació i lluitar contra sa crisi) pot conduir un executiu a censurar simbologia històrica només perquè també s'empra a altres bandes, o perquè no els agrada es símbol. Aquest govern balear ha perdut tots es llençols.Per l'amor de déu, ses 4 barres sobre fons groc són s'element base de ses ensenyes de sa gran majoria de pobles, a s'escut i/o sa bandera oficials!! Tractar aquest símbol com a estrany i censurable és malaltís. En aquest sentit, es títol de sa notícia ja ho diu tot: estan més pendents de si s'empra a altres bandes que no de si és o no un símbol estrany aquí.

user Són uns ´RIDÍCULS!!! | Hace más de 10 años

Senyora Maria Pons que jo sapi no xerr una variant del castellà, de l'anglès ni de l'alemany. La meva llengua i la de tots els balears és la catalana es posi com es posi. Per tant, no hi veig cap problema en el fet que la gent vulgui defensar la seva llengua abans que la castellana, l'anglesa o l'alemanya, de fet, em semblaria estrany no fer-ho. Deixin de fer el ridícul amb normes i més normes artificials, inventades i absurdes: Llei de símbols, llei d'avortament, TIL...

user ex pepero | Hace más de 10 años

Si esto no es dictadura que venga franco y lo vea.DICTADORES.

user ppsoe España | Hace más de 10 años

Mira amb tot el que guanyen els mestres i dedicar-se a sa política per res...

user Maria Pons | Hace más de 10 años

Es increíble como retuercen los argumentos, por defender lo nuestro:España, Baleares, Menorca o viceversa,en los edificios públicos lo más normal del mundo entero. Quienes quieren la bandera Catalana que se vayan a Cataluña a vivir, entonces se enteraran que allí si pueden poner su bandera. Por cierto, en Menorca que yo sepa vienen madrileños, catalanes , ingleses, alemanes... y no por eso vamos a poner sus banderas en los colegios. También cada uno es libre de ir a estudiar dónde le plazca o le convenga: Madrid, Salamanca, Zaragoza y por supuesto , porque de momento también Cataluña es territorio español, solo faltaría que se prohibiese ir a estudiar a Cataluña. Es que cuando se quiere hacer el ridículo es ponerse en los extremos.! Más conciencia social i tolerancia para todos !

user EstimaSaTevaTerra | Hace más de 10 años

Sembla ser que molta gent no s'ha enterat encara que sa bandera o senyera de ses Illes Balears, sa de Menorca, Sa de Ciutadella i sa majoria de ses de tos es pobles i ciutats de ses Illes Balears tenen com a base principal sa Senyera del rei Jaume I "El Conqueridor" quatribarrada desde 1262. Em sembla que un símbol mes nostro que aquest pocs en trobarem. Tot lo demés no són més que patètics intents de enfrontar es ciutadans de ses Illes per treure benefici politic. Senyors del PP i demés coral dretana que mai s'han volgut adaptar ni estimen sa nostra terra...anau a pastar fang! Aquí xerrarem en plà fins que noltros ho decidiguem. I si no vos agrada....ja podeu partir. (que curiós que sa majoria o tots ets escrits d'aquesta gent siguin en castellà....)

user aqui no hay quien viva | Hace más de 10 años

Desde ahora , a cantar el "Cara el Sol" , en los colegios , antes de entrar