user Crític | Hace más de 10 años

I de vegades el diari Menorca no és millor.... en no publicar segons quins comentaris. La llibertat d'expressió és un dret constitucional, per si no ho sabíeu i si oferiu aquest espai, hauri de ser per ser defensar-ho....En fi, cadascú amb la seva consciència (si és que encara hi ha gent que la conserva, actualment)

user Ferran | Hace más de 10 años

El problema és que el Sr. Campos confon el que és estimació per la llengua i defensa de la nostra identitat en una qüestió política. No existeix això que ell diu nacionalisme pancatanalista, més que en la seva malaltissa imaginació ultraespanyolista. Sentir-se espanyol no és res negatiu, si ho és en canvi, quan es vol fer negant els drets d'un poble amb llengua pròpia. I la nostra llengua és el català. I això és un dret constitucional i estatutari. Perquè sembla que la Constitució només la tenen en compte pel que volen, de vegades. Posar un llaç en defensa de la llengua no és polititzar res: és defensar un dret estatutari i constitucional, i un dret i un deure com a poble. La Llei de símbols només és una mostra de com entén el PP i la dreta més reaccionària la llibertat: només s'admeten les manifestacions d'allò que els interessa a ells, la resta millor si no diuen res. Basta veure, en canvi, com han tractat les persecucions polítiques a l'Administració: ni un expedient, ni una expulsió, ni una disculpa.... Però, què entenen ells per polititzar?. O acàs la política és dolenta?. Jo tenc clar que la seva sí. El que pretén aquesta organització és que el català retrocedeixi en la nostra societat i reduir-la a una llengua secundària. I el Govern Bauzá és un bon exemple d'aquest vergonyosa política. Trob que és vergonyó el tractament dels mitjans de comunicació, que tant de ressó donen a una organització marginal, que només vol causar problemes a la societat de les nostres illes.

user ciudadano ejemplar | Hace más de 10 años

es que si cada centro cuelga la bandera que el director y cuatro profesores quieren......pronto colgarán banderas del Barça de los colegios. a mi que no me gusta nada el pp, no veo mal esta medida, en centros públicos nada de hacer politiqueo, a enseñar y punto.

user menorquina | Hace más de 10 años

Si us hi fixau, a les Illes duim el mateix camí que al País Valencià. Ells vam començar molt abans que noltros i mirau com han acabat. Amb el naixement d'aquestes corrents ANTICATALANISTES que l'únic que fan és manipular, manipular, manipular i confondre la gent, açò és el que ens espera. No li posarem remei? Tot està a les nostres mans

user pere | Hace más de 10 años

que triste llegar a esto¡¡¡¡¡ En Alemania empezaron así cuando llegó una dictadura. EL Govern debe exigir al Circulo Balear que se retracte. La verdad es que hoy estoy muy triste, esto representa un paso agigantado para la antidemocracia.

user fuxaneta | Hace más de 10 años

És senzillament indignant.No té altre nom.Ara si el mestre del teu fill et cau malament o no t'agrada el que et diu(cosa que sol passar moltes vegades) no tens més que cridar aquests i alé denúncia!! per adoctrinador o manipulador o totes les coses que van abocant sobre el professorat.Senzillament em deman,on arribarem?

user lola | Hace más de 10 años

Y ya que estamos, que manden también fotos de Bauzá o Salomé Cabrera viajando gratis total. O fotos de las facturas de los restaurantes, hoteles y billetes de avión que pagamos a los parlamentarios y dirigentes, actuales y anteriores. Sólo hay que ver la encuesta del Menorca sobre la percepción de la labor de los parlamentarios baleares: más del 90 de los votantes ha votado que fatal. Estamos en manos de lo peor.

user pendenomium | Hace más de 10 años

Círculo Balear, los milicianos del Govern del PP de Bauzá. Li diguin senyera o bandera, les quatre barres ja existien fa cinc cents anys, abans que la bandera balear fos oficial. S'ha trobat, fins i tot, a les restes arqueològiques del Castell de Sta. Àgueda, a Ferreries. El que passa que no els agrada el nom de "català". Mesquinets.

user rotlo | Hace más de 10 años

Aquests del Circulo... en fi, val més no dir res.

user aqui no hay quien viva | Hace más de 10 años

Me gustaría saber , quien subvenciona, esta Asociación. Me huele a chamusquina.