user Pere | Hace más de 10 años

Que pengin el que vulguin però als enfronts de les seves cases, el que és absolutament inadmissible és que envaeixin amb els seus símbols separatistes els col·legis i facin propaganda als fiets.

user Pericles | Hace más de 10 años

Como que centros docentes? Siempre fueron de formacion o educacion, hoy son mas bien de adiestramiento. Incluso la cabecera de la noticias es una atrocidad. El docente es el profesor o quien se dedica a la enseñanza. La ley habla de otra clase de centros y como siempre los medios y otros intereses tratan de confundir la opinion publica.

user Nan | Hace más de 10 años

Por la misma regla de tres, si a mi me gusta la bandera del japón o la del barça, también deberían ponerla.

user Tòful | Hace más de 10 años

Sembla mentida la quantitat de tonteries que s'arriben a dir. En democràcia llibertat i respecte son basics. Cadascú es pot expressar com vulgui i ningú li pot prohibir. Quan es prohibeix o s’imposa per força un criteri, una de dues o es que som curts o no hi ha autentica democràcia. Ergo...

user FEIM UN POC DE PENA | Hace más de 10 años

Sa veritat es que es menorquins a vegades feim pena per sa fobia rare aquesta que tenim a n'es catalans.A veure,a jo amb 46 anys que tenc,mai m'he trobat cap català que me diguès: a mi m'has de parlar en català,en canvi si que m'ha pasat ben cualque vegada (guardies civils inclosus) que m'hagin dit:"a mi me tienes que hablar en cristiano"...ejem...a veure, que tothom pensi lo que volgui,pero sa realitat es aquesta.Ale alegria i salut per a tothom.

user Ginger Ale | Hace más de 10 años

Quedará monisimo. Siempre he dicho que Bauzá es un chico muy fino y de muy buen gusto. Así cada día parecerá el 18 de Julio o el 6 de diciembre o el 12 de octubre, fiestas entrañablemente menorquinas y nada catalanas. Viva nuestro presidente! Ahora solo falta elaborar una lista de todos los que viajen a Barcelona sin justificar el motivo. AY! Qué bonitas quedará nuestras escuelas con tantos colorines. Y unos lacitos presidente? Unos lacitos en los picaportes?

user Bing | Hace más de 10 años

Tot això és culpa dels quatre independentistes que es passegen pels instituts adoctrinant als nostres joves amb proclames independentistes. Quan era estudiant, ses clases de català fotien oi. Mitja classe de gramàtica i s'altre xerrant des punyeteros països catalans. Si tant catalans vos sentiu, anar-vos a viura a Catalunya i deixeu-nos en pau!!

user normalització | Hace más de 10 años

Los centros docentes deben colgar las banderas oficiales en sus fachadas. Aço és lo normal a tot el mon.

user Xavier | Hace más de 10 años

No ens facis riure idò si, l'article 8.2. de l'estatut d'autonomía de Catalunya ho deixa ben clar “La bandera de Catalunya és la tradicional de quatre barres vermelles en fons groc i ha d’ésser present als edificis públics i en els actes oficials que tinguin lloc a Catalunya”. I per tant no hi tenen cap feina a les nostres escoles ells llaços enla bandera catalana.

user Joan | Hace más de 10 años

Com a mínim jo a sa dictadura que tu desprecies tant i que probablement ni has viscut mai, jo vivia millor. I es qui no ho volgui veure és que és caparrut com un ase