user Ses coses com son !!!! | Hace más de 10 años

Es PSEO y PSM lo unico que hacian era mirar para otro lado y intentar sacar reditos electorales. VERGONYA DE OPOSICIO !!!! gracias UPCM.

user Es "pagano" | Hace más de 10 años

Fins que sa Justicia no apliqui sa Llei amb tot es seu rigor, deixin d'indultar a n'es corruptes i empresonin a qui ha robat, no deixarem de ser un pais sense cap Fe ni confiança amb sa majoria de politics (desgraciadament). Esteim molt enfora de democracias nordiques, encara que paguem es mateixos o mes alts impostos

user Francesc | Hace más de 10 años

Si fos jo que l'hagues de jutjar... Ja estaria en preso preventiva, ella i molts dels seus companys de partit. Tot es poble sabia com anava per dalt La Sala i ningu de s'oposicio va fer res. Sort que en Joan Triay ho va destapar.

user nuri | Hace más de 10 años

Espero que aquesta dona i el seu grup paguin tot el mal que ens han fet a tots que van deixar Ciutadella arruïnada.

user Fel | Hace más de 10 años

Asusta pensar en manos de que personajes nos puso el PP, la Salord esta que hizo las mil y una, el de Citur, Avel·lí que ya ha sido condenado, Benejam la de las llamadas por teléfono al extranjero a cargo de los contribuyentes... La suerte que hemos tenido en Ciutadella es que UPCM tuviera el coraje de acabar con todo esto y mandar a toda la colección de vividores a su casa. Y digo vividores por educación para no emplear palabras más fuertes que merecen las acciones que juzgarán los tribunales.

user Quel | Hace más de 10 años

Tens tota la raó remensa i és més, estic convençut que si no fos per la feinada que fa UPCM, Antonia Salord i companyia seguirien dins del PP i erncara en farien de les seves a l'ajuntament.

user Javier | Hace más de 10 años

Poco a poco va saliendo a la luz la gestión popular de la infeliz etapa del alcalde Brondo. Gracias a UPCM quienes se creían intocables dejan de serlo. ¡Enhorabuena UPCM!

user remensa | Hace más de 10 años

Si fos per UPCM els "presuntes" que foren del P.P. estarien riguent-se de tota Ciutadella. PSOE vergonya de oposicio!!!! quand governaveu cap ont miraveu??? o es que era millor esperar a ses eleccions i llevors si eh? eh? eh? GRACIAS JOAN Y TOT S'EQUIP DE UPCM !!!!!

user pena de penitos en general | Hace más de 10 años

PPcorrupció i Virtudes y Matilde,vos tenc que dir que demostrau ser uns migrats com a persones i sou carregats de prejudicis poblerins,més clar,aigua:qui estigui nét què tiri sa primer pedra,que teniu memoria de peix o sou uns indocumentats-com és usual avui per avui-.És clar que pens que sou de sa banda de Maó,al menys.I que TOT el PP està completament PODRIT ho veuen fins els cegs!al PSOE-MAÓ anys fa, no el van agafar pes péls!serà qüestió de ABSTENIR-SE DES DE JA.

user NANIS | Hace más de 10 años

Solo espero que algun dia toda la gente se de cuenta de todo lo que ha hecho Juan Triay en este Ayuntamiento por el bien de Ciutadella.