user Xavi Llopis | Hace más de 10 años

Uauuu, quin burdell que s'armat només per dir a sa societat que el CIMe ha deixat en "faldaret" els "escoltes" sense avisar prèviament.A quí es pensa que rebien quasi mitj milio d'euros...que s'ho llevi d'es cap...sa darrera assignació directa va ser de 18.000€. A lo que es refereix s'escrit només fa referència a hores dedicades...no conten ni despeses per serveis, ni assegurances, ni materials...etc...Els pares i mares, son els qui paguen quotes, acampades, materials... que confien en que l'escoltisme educa en valors i l'únic que vol aconseguir és que qui passi pel Cau siguin persones amb criteri propi i compromeses dins la societat. Res més, així de senzill.

user Trepitja | Hace más de 10 años

Baratau-vos es nom per los escuchas i aquets ignorants del pp tornaran a amollar pasta. Xaf: estaria molt be si es desvinculan de l'esglesia , pero laics i de cultura catalana prest serien illegals.

user Escolta | Hace más de 10 años

Adroctinament, pantàcatalanisme, proxelitisme... De que xerrau? Es evident que no heu trepitjat un cau escolta en sa vida. Basta veure sa ràbia que destilau cap una cosa que no coneixeu. Es molt trist!! Quina sort tenc d'haver estat escolta!!

user Carlos López | Hace más de 10 años

Recuman turnar a llegir sa carta i a alguns 2 vegades. Sembla mentida que hi hagi gent que els sepi més greu que els escoltes fagam saber a sa societat el servei i el que costaria economicament (aixó u aurien de fer totes ses associacions, avam si així ses administracions ens valoren un poc més) que sa manera tan poc sensibla i respectuosa de trectar associacions.

user Groc | Hace más de 10 años

Darrera escoletes i Escoltes nomès hi ha PSOE i PSM. Son catalanistes i d'esquerres. Es meus fills ni Xipell ni Escoltes, en aquest aspecte de l'església hi ha molta esquerra

user | Hace más de 10 años

... Primero, aclaremos que hay boy scouts normales y boy scouts religiosos, y en Menorca nos han tocado los que dependen, como bien dice el artículo, de la diócesis. Eso quiere decir que aprovechan para hacer proselitismo entre los jóvenes... Segundo, resulta cansino ya que la iglesia reclame por voz de Cáritas dineros públicos, y reclame para reparar SU patrimonio dineros públicos, y reclame por voz de los escoltes dineros públicos, etc. Como es una empresa privada, que deje de financiarse con los dineros de todos.

user bravo | Hace más de 10 años

Me parece genial que les hayan retirado subvenciones. Esto de los escoltes es algo con que nunca he digerido bien. Ya lo sufrí en el pasado. Adoctrinan niños en pro del pantacatalonismo y con quienes no se adhieren a ellos los hacen diferentes. Menos paellitas, pañuelitos y cançonetes.

user basta ya! | Hace más de 10 años

Los comentarios que dicen la verdad: en cuanto a la supresión de subvenciones a entidades que no aportan nada al conjunto, y que tendrían que autofinanciarse; son los más castigados con negativos.Esta sociedad creo que está bastante enferma, que todo, todo, se hace por dinero. Si son entidades altruistas, pues que realmente lo sean.Hay una parte de la sociedad, supongo que los más tontos, que únicamente estamos para pagar: impuestos, multas, etc...

user CP | Hace más de 10 años

Lo que s'arriba a llegir... Es responsables ni cobren, ni ho volen fer... però es necesita una financiació per poder tirar endavant amb es seus projectes... que estan oberts a tothom que hi vulgui participar. Inga, creus que Creu Roja, Cáritas,... no reben subvencions de s'estat, CCAA, o Admins. Locals? I son voluntaris... Es fa una feina per sa societat, que tu ten pots aprofitar o no... Amb ses vostres idees, per a que he de pagar impostos que van destinats en educació? Si jo fa anys que vaig acabar ets estudis...Tothom te uns ideals pròpis, uns seran d'esquerres i d'altres de dretes, uns seran del Barça i altres del Madrid, i uns seran de Maó-Mahón o de Ciutadella.. però en es moment en que pases per sa porta d'un "cau", tot açò queda defora. S'objectiu d'aquest moviment només es formar persones, per a que valorin sa natura, sa cultura i (encara que avui en dia molt menys) també s'educació religiosa. Sa natura, crec que és necessari cuidar-la... i voltros, es del pp ho haurieu de sebre, vivim de's turisme i si la destroçam, es poc turisme que ja tenim el perdrem. Sa cultura, agradi més o menys, es sa que tenim... sa nostra cultura és es sa nostres llengues i ses nostres llengues son dues es castellà i es català, sa nostra història, sa nostra festa.. i no s'ha de perdre res de tot açò. I sa religió, creients o no, es valors principals des cristianisme no són dolents (no em possaré en com a actuat s'esglesia al llarg des segles, tots ho sabem). Crec que es principis de pau, amor, solidaritat,... són es que desitjam que tengui es nostre veí.. i ets escoltes els transmeten mitjançant sa religió, però mai imposant res...i per acabar, lo des catalanisme i s'acampallengua... fa pena que dieu que ets escoltes els inculquen o que hi estan lligats...A sa biblioteca pública des vostre poble, trobareu un munt de llibres (es llibres, són un recull de papers, tenen uns simbols pintats que es diuen lletres i juntes formen paraules i sempre expliquen alguna cosa... per es que no n'heu vist un mai..) sobre s'escoltisme... llegiu i extreis lo que són ets escoltes.

user un Escolta | Hace más de 10 años

Més que un Club d'Esplai, els escoltes son una Associació sense anim de lucre, casi una ONG, impulsada per gent voluntaria i altruista. Mentres se n'ha pogut treure utilitat de l'escoltisme, ningu ha dit res. Que jo recordi. En la decada dels 60 – 70, quan encara no existia el consell, l'escoltisme començà la coeducació entre els joves,quan les escoles separaven els fillets de les filletes. Va començar a fer cursets per escriure amb la llengua que parlam.Va ser la primera entidat que apropà els al·lots a la natura fent excursións i campaments. Va ser l'impulsor de la Creu Rotja a Menorca. També va ser l'impulsor de la iniciativa del cami de cavalls, per que ens interesava poder fer la volta a menorca a peu. I finalment, per no allargar-ho, començà amb els cursets de formació de monitors de temps lliure.De tot aixo, com és habitual en l'escoltisme, no ens n'hem posat cap medalla. Hem deixat que se les posin els altres.