user Un Menorquín | Hace más de 10 años

No conozco a esta señora, no sé si es apta para ejercer ese puesto, puede que sea de lo peor, pero, los maestros no son inocentes, ella es el resultado de ellos. No me entra en la cabeza, que padres defiendan la política dentro de las aulas, es que ni aunque sea de su misma opinión, porque todo cambia en esta vida.Nos manipulan para que creamos lo que más les interesa, pero por suerte, cada vez somos más que abrimos los ojos y dudamos del cuento que nos cuentan. Suerte a todos.

user aqui no hay quien viva | Hace más de 10 años

Porque no se va vender Pisos , que es lo único que sabe hacer

user Crític | Hace más de 10 años

Basta fer un seguiment de les actuacions del PP durant aquesta legislatura per veure que és absolutament cert. I els del PP menorquí, especialment.I no només per les declaracions del parlamentari menorquí del PP que feu un atac sagnant i frontal a la dignitat de tots els docents. La elecció com a consellera d'una senyora que no en sabia ni en sap res del món de l'educació n'és una mostra més.El menyspreu de l'opinió de la comunitat en l'aplicació d'un fals projecte de millora educativa que, en realitat, només pretén reduir el català a les aules, anomenat TIL n'és una altra mostra.I del què estic ben segur és que, si alguns dubten de l'actuació dels docents, jo no dubt de l'actuació dels polítics: nefasta, ni més ni menys!

user Maria | Hace más de 10 años

Qué menja aquesta consellera per tenir un ego tan gros?

user Joan Pons | Hace más de 10 años

Aunque la MoMA se vista de seda MoMA se queda!

user n.7s | Hace más de 10 años

Sólo por tener a esta consellera ya se "humilla" a toda la comunidad educativa !

user Kapak | Hace más de 10 años

Únicament diré que la nostra consellera de educació i cultura, a la que se li tindria que pressuposar un cert nivell educatiu i cultural, va dir el dia de la seva investidura que no tenia ni idea de educació, i desprès ha rebatejat l'informe PISA com "Informe Trepitja" i al Museum of Modern Art de Nova York (MoMA) com a "Sa Moma". No ens mereixem algú millor? No hi ha ningú dins aquest partit polític amb una mica mes de nivell? Ens hem de creure el que diu si desprès demostra una incultura manifesta? Jo ja no demano que posin algú que pensi per els nens i no per els votants, únicament demano que posin algú que no ens faci avergonyir, perquè des de fora deuen pensar que si aquesta dona es el cap de la cultura i l’educació, que deuen pensar dels altres ciutadans de les Illes Balears.

user Jona | Hace más de 10 años

Quin crack aquest tio !! cada vegada el poden veure menos per ciutadella... persona "non grata"..?

user Na Moma trepitja | Hace más de 10 años

Sa Moma trepitja no fa res més que intentar humillar els professors però per sort, la societat ja sap la cultura que té la Consellera de Cultura. Com a Ciutadellenc, Menorquí i Balear crec que ens mereixem alguno cosa molt millor que el que tenim com a consellera.

user Cico | Hace más de 10 años

Un Govern de vergonya és lo que tenim!!! Han tengut expedientats als tres directors durant sis mesos sabent que sa sanció era injusta, injustificada e imparcial i ara ve sa consellera amb aquestes!!!. Menys mal que els pares sabem, coneixem i estalonam a tots els Mestres des nostres fills i patim en carn pròpia sa merda aquesta des TIL.