user Victory | Hace más de 10 años

"quina ignorancia", no sóc tant curt com et penses, i normalment quant llegeix un noticia me queda més que es titular... ja sé que aquests edificis son privats, ho sabía des de es principi, potser no m'he explicat prou bé antes... pero així i tot no me sembla malament que s'ajudi a pagar part de sa rehabilitació de ses façanes situades a n'es casc històric si es propietari no ho pot pagar, no només quedarà més polit, aquesta iniciativa vé a incentivar reformes i per tant dóna feina a petits constructors, pintors, etc. jo no som ni de PP ni de PSOE, de fet no crec en cap partir polític ni vull aplaudir a ningú en concret, però açò que ara faràn a Maó ja ho han fet a sa majoría de pobles de Menorca, com Ciutadella i Alaior i francament, fa goig passetjar pes centre d'aquestes dues poblacións, no diré (a pesar de ser mahonès) lo mateix de Maó... realment es cosa necessària perque sense cap ajuda ni res, aquests particulars mentindrien ses façanes lletges i descuidades, i sense cap dubte açò és un plus afegit... ho entes ara lo que vull dir, o no ha quedat prou clar?

user quina ignorancia.. | Hace más de 10 años

A veure Victory si te enteres. No es tracta de millorar s'imatge d'alguns edificis, com tú dius, sino que es tracta de que aquests inmobles que es pretenen subvencionar son de propietat privada, o sigui, cases particulars, perque ho entenguis millor ¿o veus ara mes clar? ¿o es que estás d'acord en que ses obres que un particular fa a ca seva s'hagin de subvencionar amb doblers de tots?¿quí es ara es tonto, Victory?

user Victory | Hace más de 10 años

Vaia sensibilitat té sa gent pes turisme i sa bellesa de sa ciutat... jo preferesc que part d'es doblers que tenc a pagar en imposts es gasti per millorar s'imatge d'alguns edificis que sincerament, fan pena, i així que es turista que mus visita s'endugui una bona imatge. A part, Maó serìa més agradable de veure, també pes ciutadans. No m'explic com hi pot haver gent taant tonta com per no entendre açò, no m'ho explic... després es turistes desapareixeràn i no tindrà feina ni déu...

user Ciudadano libre | Hace más de 10 años

Otro Plan E, para unos pocos, con el dinero de todos. Bajen el IBI en vez de "repartir sovieticamente" el dinero de todos. Parecen comunistas.

user Joan | Hace más de 10 años

Idoia, bàsicament perque Maó concentra l'immensa majoria d'edificis "cutres", depintants i que de per si sols ja cauen, de tota Menorca... i no es que aquests edificis siguin lletjos, però no es raru que a n'es turista li sembli més atractiu Ciutadella quant Maó està mig podrit... crec que si que es necessita una reforma com aquesta, fa anys que la necessitam, i com a mahonès que som no em fa res que es part dels imposts vagin dirigits a embellir sa ciutat, i que com a mínim s'emprin per fer algu profitós... Salut!

user facha-da | Hace más de 10 años

Estos políticos no se qué estudios tendrán pero picardía sí que tienen, y un rato laaaargo.

user Idoia | Hace más de 10 años

Exijo a los concejales y alcaldesa de Mahón que me expliquen y me den razones convincentes del por qué narices tengo yo que subvencionar con mis impuestos las obras de renovación de fachadas en propiedades particulares.

user Crític | Hace más de 10 años

Campanya electoral, pura i dura!.I el què ens queda... Ara comencem per les europees, però a mesura que s'apropin les autonòmiques i les locals vindrà la propaganda del què volen fer i no han fet durant els quatre anys de legislatura.... I el poc que han fet s'ho haguessin pogut estalviar, com l'estupidesa supina del Maó-Mahón...

user Nepo | Hace más de 10 años

Esto es el gallo de los huevos de oro. 97 calles ubicadas en el centro de la ciudad y solo se beneficiaran una veintena de viviendas, ¿es que ya saben quiénes serán los beneficiados? Para rehabilitar una fachada se necesita. Pagar un proyecto de obras (arquitecto), pagar los permisos municipales, pagar al rehabilitador (maestro de obras), pagar muchos IVAS y pagar el ya que estamos. No creo que haga falta decir más.

user Regius | Hace más de 10 años

Te meto un palo de IBI que te dejo temblando y después voy de enrollado con las ayudas.