user Andres | Hace más de 10 años

Los docentes solo piensan en quejarse por lo que sea, y todo por no estar al nivel que deberian para dar las clases como se les pide, solo piensan en hacerse fotos para que se les vea bien en lugar de dedicarse de pleno a los alumnos, los cuales pagan el apto por culap de maestros que no dan la talla....al paro deberian ir, donde hay maestros jovenes con el nivel necesario y ganas de verdad en enseñar a los crios que es lo que importa

user roseta | Hace más de 10 años

http://www.arabalears.cat/politica/Penjar-conseller-avall-motiu-sancio_0_1099690089.htmlEl tribunal de València dóna la raó a un director contra la conselleria. Passarà el mateix a Balears.

user Amb els diners de tots!!! | Hace más de 10 años

Qui pagarà les indemnitzacions per tenir-los sancionats 6 mesos quan la sanció era de 15 dies? Na Kuanamari? En Bauzà? N'Estarelles? No tots noltros. Dels nostres diners pagaran les indemnitzacions i als advocats den Bauzà i na Kuanamari. Ja està bé d'emprar diners públics per tapar desastres. Haguessin de respondre amb el seu capital segurament anirien molt alerta amb el que fan!!! Aquesta és la política del PP: sempre amb els diners dels contribuients!!! Així mateix faran les rotondes i així mateix pagaran als advocats per poder recórrer la seva pujada de sou. Ja està bé!!!

user Patricio | Hace más de 10 años

A ver si es de esta que ponen a la Juana de directora en el Calbó, meritos está haciendo con la Consellera.

user De la terra | Hace más de 10 años

Yo soy Balear, ni castellano ni catalán, som menorquí, y que quedi clar d'una vegada, catalans cap a ca vostra y castellanos para la vuestra.

user Paldepaller | Hace más de 10 años

Per un ensenyament pùblic i de qualitat = Per un "xollasso" pùblic (que paguem tots) i de qualitat (per què ells el gaudeixin tota la vida).

user Guillem | Hace más de 10 años

Haurien de donar un premi als alumnes i pares del alumnes per haver d´aguantar a aquests "docents". Seria el més lògic si hi hagués un mínim de sentit comú.

user Un Menorquín | Hace más de 10 años

Molt be cabildu, ahí le has dado!!!Se les ve el plumero desde lejos.

user sencelle | Hace más de 10 años

Es una llastima arribar donar premis en aquestes educadors i per l educacio q donan als nostres fills per defendrels!! Un bon reconeixement per ells i per tots els q lluitem per una educacio digne!! Per l igualtat !!

user docent | Hace más de 10 años

El director premiat del Calbo ¿no és el que es dedicava a insultar públicament a les seves companyes. ? ..