user Sincero | Hace más de 10 años

Siempre he creído que el que hace trampas sale ganando, si es listo y sabe escabullirse. Pero a muchos los pescan y les meten un buen palo. Es mas cómodo ir sobre la legalidad, ahora esta legalidad de no dejar edificar en rústico es una estupidez, la gente quiere vivir en el campo y en lugar de regularlo lo prohíben y la gente se salta la prohibición, así estamos.

user Mario | Hace más de 10 años

ESTAFADA? Açò que és una broma? És lo mínim que poden fer pagar s'IBI, que tot els resto de ciutadants pagam religiosament pels nostros bens immobles. A damunt que sa construcció li ha sortit lliure d'imposts, encara es queixen. No només haurien de pagar IBI, si no un impost especial per tenir una vivenda ilegal i que no es pot derruir. Ja està bé sa broma, els que mos sentim estafats som els resto de menorquins per haver fet ses coses bé!

user juan sanchez | Hace más de 10 años

Si es ilegal no se pagan impuestos. El que no lo puedan derrumbar es un tema aparte. El pagar el ibi seria una manera de legalizarlo como vivienda, y sino, al tiempo. El problema no es pagar o no pagar, es que si se paga, en que usan los impuestos? En mandarlos a madrid y de alli a alemania. Lo hacen de forma democratica? No. Las casetas no son ilegales, sino que no se pueden dar de alta como vivienda. Si hay tanta caseeta, sera que comprar o alquilar está imposible, tanto por los precios como por los sueldos.

user rezze | Hace más de 10 años

No es pot tirar baix si ha prescrit i no te expedient obert,cosa que passa amb casi el 90% de les edificacions...aixi que lo mes segur es que si no es economicament viable,la majoria no legalitzara ni un troç ja que son casas totalment sostenibles i no necessiten res mes del que ja tenen.

user inde | Hace más de 10 años

Com qualsevol altra urbanització, si volen serveis que se'la paguin. Quan un senyor propietari aparcel·la uns terrenys ha de cedir a l'ajuntament una part d'aquests i en contrapartida l'ajuntament urbanitza aquella zona. Aquest no és el cas. Record que la urbanització de Son Carrió, tant l'enllumenat com les reparacions de les voreres corrien a càrrec dels veïns. I quan es va posar clavagueram, també. Per tant, a pagar IBI i a pagar si o si l'adecentament del nucli corresponent. I si no, es tira a baix i fora.

user rezze | Hace más de 10 años

A mes ,voldria veure qui m´obliga a pagar cap euro,tinc una construccio de mes de 15 anys construida i sense cap expedient,ni el poden tirar baix ni hem poden obligar a pagar cap euro de sancio,soc autosuficient amb energies renovables i tinc pou d´aigua comunitaria....si no es de franc,es poden quedar es legalitzar dins es calaix.

user lamu de sa vinyeta | Hace más de 10 años

Edificaciones ilegales se han construido desde hace siglos,los años de bonanza con la entrada de la democrácia ha batido recors,ahora se tome el camino que se tome no sera del agrado de todos,lo que si ha quedado claro es que los que tenian la responsabilidad de vigilar el cumplimiento de la ley han sido unos vagos y unos inutiles mirando hacia otro lado,ahora todo se quiere remover para sacar dinero,de acuerdo pero que se beneficie a los pocos que han respetado la ley de lo contrario sera un escandalo.

user Multal y mas | Hace más de 10 años

Los propietarios de chalets ilegales que paguen el 500 % más, que los que los tienen chalets legales, de esta manera se lo pensaran la prosima vez en construir ilegalmente

user rezze | Hace más de 10 años

De fet molts pagam IBI i fems i tots els imposts que paguen la resta,tenc la casa censada com a segona vivienda i a la declaracio de renda hem surt tambe com a segona vivienda...perque l´ajuntament no me la legalitza es un altre historia molt llarga que no te ont acabar.Saben que si legalitzen i volen cobrar l´IBI que cobren a la ciutat,hauran de donar un serveis que ara per ara no poden....i de mentres tots miram cap un altre banda.

user Binissaida | Hace más de 10 años

La propietària del hortal de Binissaida de que va? Compra una casa il•legal amb piscina il•legal paga la meitat que un xalet legal i se sent “estafada” que s’ho faci mirar. Sra. els edificis, siguin qualssevol els elements que estiguin construïts, els llocs en què es troben emplaçats, la classe de sòl en què hagin estat aixecats i l'ús a què es destinin paguen IBI i vostè paga molt menys. Faríem bo. Mes moralitat senyora!