user | Hace más de 10 años

... Enfin, ils ont compris qu'avec l'anglais il n'y à pas assez.

user Mi titulo | Hace más de 10 años

Pues yo llevo 3'5 años esperando mi titulo y me dicen que hay muchos mas de años atras que aun no lo tienen.De que van esta gente?

user Chopo | Hace más de 10 años

Molt bé! S'ha de saber reconèixer els mèrits dels altres! Descentralització! Correctíssim! Personalment, m'interessaria que s'impartissin cursos d'àrab i d'euskera, així m'hi podria matricular...

user DOLÇA | Hace más de 10 años

También podrian hacer lo mismo con el Conservatotio de música de Ciutadella, una gran orquesta.

user cabildu | Hace más de 10 años

joanet ... no te enfadis je je je

user pin-cho | Hace más de 10 años

Cuando pienso que he votado a esos personajes, me cogen ganas de flagelarme.

user Sin titulo oficial | Hace más de 10 años

Y para cuando la entrega de titulos, hace mas de 5 años que espero el mio, una autentica verguenza, cuesta mas que la Universidad, y nadie dimite, es patetico.

user Joan | Hace más de 10 años

Com es típic a cada poble, hi ha es "4 moixos" o "4 matats" que només els i surten bajanades de sa boca, rectificam: -Sr. Toni, ni tan sols me molastaré en contestar-te -Sr. Ciutadellenc, amb 1 escola oficial d'idiomes (cosa que s'única que existia fins ara, es va fundar a Maó i més tard es va decidir fer s'extenció a Ciutadella) a Menorca no n'hi ha ni per començar, menys quant a llevant hi viuen 42.000 persones sense comptar Alaior... -Sr. Cabildu, s'hauria vostè d'informar un poc millor antes de xerrar, Ciutadella aglutina es 40% des turisme a Menorca, la meitat de lo que dius -Sr. De Centre com he dit antes, no és suficient una sola escola oficial d'idiomes, i més encara mira, afagiré que tant sa de Maó com sa de Ciutadella estàn saturadas i amb una llarga llista d'espera, ho sé per experiènciaI bé, dit tot açò me sembla bé que ja hi hagi una referència única per s'EOI de Ciutadella, encara que després de 4 anys cursant a s'extenció de s'EOI de Maó de s'IES J.M. Quadrado no tenc cap punt negatiu a dir. I me torn a referir a n'es "4 moixos" que es tant es fan notar (per premsa, per tv.. sempre son p'enmig) perque puc dir i jurar que som Ciutadellenc, estic orgullós de Ciutadellenc però me feis pena tots aquests que estàn en sa tonteria aquesta de sa rivalitat, una cosa és rivalitat sana i s'altre es dir perides sense coneixament... jo tenc amics mahonesos i s'em cau sa cara de vergonya quant veig coses d'aquestes, i puc xerrar pes dos bàndols, que des dos bàndols n'hi ha.. no ho entenc i no ho entendré mai, avam si despertam que ja fa més d'una dècada que hem entrat a n'es segle XXI!!! Salut per tothom!

user Ender | Hace más de 10 años

Ahora ya podremos enchufar a alguno mas de los nuestros.Y luego algunos diran que JuanaMari no hace nada de provecho.

user Toni | Hace más de 10 años

Maó ens roba! Jajajaja Visca ciutadella! Una, gran i lliure! jajaja