user XLIII | Hace más de 10 años

Deu voler dir que el seu darrer contacte directe amb el món educatiu, ve de quant estudiaba a l´EGB,

user dame pan i llamame perro | Hace más de 10 años

Com diu Jefe,¡ànims Maite...per cobrar cada mes sa pasta que cobres que mai havies vist,hi ha què tenir coratje... per no tornar-ho!

user Jefe | Hace más de 10 años

cuanto maestro nacionalista del STEI hay por aqui! Poor que no os dedicais de una vez por todas a enseñar y a hacer de maestros? Lo vostro no te remei. Vos pensau que sa gent es ase i ja fa temps que ha obert ets ulls. Sa vos veu es plumero i m'agradaria veure si convoquesiu una manifestacio ara, quans de pares vindrian. Ja vos coneix tothom. Lo que sou i lo que amagau. Anims Maite!

user ¿què no la volíes duur?idò ja la duus! | Hace más de 10 años

¡Aquesta pobresa d´esperit i de curriculum és el què hi ha,germans!¡voteu altra vegada en massa un sol partit i torneu a donar-li majoria absoluta per desprès queixar-vos tot lo día quan tasteu les malifetes abusives!¡gaudíu del votat i torneu-hi què no en hem tingut prou encara!ja ho deia s´avi meu...

user María Pons | Hace más de 10 años

El problema de esta señora es que lo primero que hizo como delegada es colocar a dedo a dos de su partido, del PP de Ciudadela. Sin saber siquiera el volumen de trabajo que tendría, ya se las apañó para enchufar a dos de los suyos. Pero esto es España, y a ciertos comentaristas de esta noticia les debe parecer bien, y prefieren fijarse si es buena persona (creo que la bondad nadie se la toca) o les da tranquilidad y esperanza...

user nom de diccionari | Hace más de 10 años

Ciudadano libre definitivament ets un holligan-per definició impresentable-inflat com un souflé i esclau de una pobre personalitat.

user al curriculum se li posa tot | Hace más de 10 años

¡El seu anomenament ve justificat sobradament per ser la íntima babena de CuanaMari des de temps immemorials,xin pum!¿no ho ha esgrimit?¿se´n afronta?

user dame pan i llámame perro | Hace más de 10 años

En aquest cas sí es junten allò de ésser rotjes-de bòtil perruquer-i babenes:estereotip"al canto"de llibre¡Vaja currículum més admirable,encara no he pogut tancar sa boca!

user més feixuc què una vaca en braços | Hace más de 10 años

Vaja,ja hi ha per aquí l´inefable" Ciudadano libre" i les seves ínfules megalòmanes...açò de estar a l´atur fot molt als soferts veins...de cutres ignorants de llibre

user JCarretero | Hace más de 10 años

Gran frase del diputado Antonio Camps: “Nel Martí que exige que para ser delegada de Educación se tiene que ser docente, fue conseller del Consell d’Administració de Sa Nostra y de su comisión de control, sin tener ningún conocimiento del ámbito bancario”.