user antiPP | Hace más de 10 años

Senyor Riera, deixi ja en Pau els fornellers i no posi més en boca els fornellers que fa es ridicul, que tengui a 12 peperus de Fornells i es 4 fanàtics de Mercadal des PP comprats i que els tengui aqui posant me gustas i comentaris i que facin tot el PP de Menorca una crida i hasta te vengui peperos de Mercadal quan han passat tota sa vida de Fornells, això és política senyores! una junta de PPolítica que només vol fer oposició per les pròximes eleccions!!! obriu els ulls Fornellers! dialec i bon rollo com havia fins abans de sa junta si, posar més politica a Fornells i crear mal rollos no, sou PPatetics els del PP, ja no sabeu que fer per guanyar eleccions, deixeu en pau als fornellers d'una vegada, esteim cansats de sortir als diaris per PPolitica i per gent que no representa a Fornells com el senyor Riera que no va més que a per fer PPolítica, visca Fornells!

user S'escriptura | Hace más de 10 años

A està escrit: Aquesta frase és sa més emprada as comentaris de menorca.info en tota sa seva historia! jaja

user está escrit | Hace más de 10 años

el sentit comú: es el menys comú des sentits. Valgui x el comentari anterior

user Sentit comù | Hace más de 10 años

Aqui tothom xerra i no saben de sa misa la mitat,en xiscu segueix seguent es millor batle que pot tenir Fornells y Es Mercadal volguin o no vulguin es 4 "enteraos" que hi ha por ahi,i punt.Referent a sa junta de Fornells,home,si fan rès de profit,vale,però si tot a de ser posar pegues i emprenyar lo mès net es que no i siguin i fora.Ale,me quedat a gust.Sa veritat ès que xerrar desde s'anonimat es massa fàcil.Bueno,a reveure i salut a tothom.

user Granet a nes Cul | Hace más de 10 años

Xiscu de esta le haran un Consejo de Guerra , Los Pons , Tur , Baquero i la Armengol . Creo seguro esta decesion le pasara factura .

user Rafel | Hace más de 10 años

Fa 4 dies tots es mercadalencs feliços i orgullosus des millor batlle de Menorca, i ara vol llevar una junta que de poc serveix més que per molestar i fer PPolítica i tothom se li tira damunt...es ciutadans quan volem som més malcriats que es propis polítics.

user Sectaris | Hace más de 10 años

Conviene destacar que el PSOE de Vicenç Tur ha roto el pacto anti-transfugismo. Eso le deslegitima de cara al futuro y que luego no se queje si le ocurre lo mismo.

user regidor | Hace más de 10 años

lo que esta succeint a mercadal es que tenim un batle que d'esquerres no te res, ni de democratic. es rodeja de gent que no sap de que va la politica. no va de cara i tracta els mercadelencs i fornellers com si fosin burros. es una vergonya.

user tomas | Hace más de 10 años

Crec que ser Batle o regidor s'ha de pendre decisions, i açò és una, no agrada a tothom però a gent si que li agrada, però realment, una junta amb partits politics dins sa mateixa junta no farà cap favor al poble de Fornells, i en Richard i el PP ho ha demostrat, fent oposició constantment, necessitam un ent constroctiu, no açò que a fet el Richard i el PP que se les ha visto demasiado el plumero! volen govenrnar si o si a Mercadal i açò MAI passarà, i ho saben perquè o Psoe o Entesa o junts però MAI PP!!!!!!

user Mal de panxa | Hace más de 10 años

Un 10 al portavoz Damian Coll , por su comparacion. Como si al Consell no le gustara el ayuntamiento y lo disolviera . Y a las reflexiones-observaciones sobre la transfuga y al miebro de ume ripoll. Felicitarlo por la intervención aunque callada por el alcalde .