user Ciudadano libre | Hace más de 10 años

No me gusta David Bisbal, no obstante, me daría igual se no nos costara nada y cada cual decidiera si ir o no ir. Pero que el ayuntamiento tenga que poner dinero, me parece espantoso. Cierre de la concejalía de cultura, ya. Diría lo mismo, si el músico fuera Pat Metheny, que me encanta. Con los dineros públicos, no se juega.

user capdellevant | Hace más de 10 años

12.000 Euros de s'Ajuntament per pagar aquest concert. Una vergonya quan molts maonesos no saben d'on treure doblers per donar de menjar els seus fills.

user Jorge | Hace más de 10 años

No fotem. Qui vulgui fer duros amb un concert a Menorca ha de tirar per aquest camí: músics de radiofórmula amb què cobrir un espectre de públic com més ample millor. De fet, aquí duus en Lang Lang (o el millor del seu gènere, tant és...) i hi perds bous i esquelles. Una altra qüestió és l'estil musical i altres raons, i se'n pot xerrar tant com es vulgui. Ara bé, açò no treu que s'hagi de saber quant costarà, quin és el marge de benefici o pèrdues, (perquè s'ha estudiat la possibilitat i s'ha calculat, ver???) quins intermediaris hi surten guanyant i quines empreses patrocinaran l'invent. Perquè si al final tot és per afavorir els de sempre i acaba essent deficitari...

user | Hace más de 10 años

... Bisbal versus, pongamos, Jean Michael Jarre. Quizás muchos no conocerán al mítico músico internacional, sus piezas instrumentales, sus shows de luz y color, con fuegos artificiales, rayos láser y millones -sí, millones- de fans en sus conciertos a lo largo y ancho del globo. Pero la diferencia principal es que Bisbal cobra y JMJ realizaba sus macroeventos gratis total, por la patilla, y claro, así los intermediarios de turno no podían racanear ni un eurito. Bueno, aceptamos Bisbal como animal de compañía. Pagaremos el concierto con nuestros impuestos, no pasa nada y es justo, y veremos al inalcanzable JMJ en el YouTube.

user capdellevant | Hace más de 10 años

Valdria més donar els 12.000 Euros que es gastarà l'Ajuntament a ses famílies que no tenen ni per menjar.

user Tomeu | Hace más de 10 años

Menos mal que dia 25 d'agost a Ferreries celebram Sant Bartomeuet i ja n'haurem vist prou d'ases com per encara anar a veure es qui dur "sa permanent" damunt es cap. Ho trob patètic!!! Si duguesiu grups de MUSICA, farieu més caixa. Estic afrontat!!!

user Carlota | Hace más de 10 años

Quan ens costarà?

user Bea | Hace más de 10 años

A jo me pareix perfecte, per gustos colors! S'ha de respectar tots els gustos musicals, supos que molta gent que escriu aqui ( jo inclosa) no té suficients coneixements musicals per criticar si canta be o no.

user Carlos | Hace más de 10 años

Hay que ver las tonterias que llegan a decir algunos. A este paso van a decir que David Bisbal no sabe ni cantar...

user ciutadana | Hace más de 10 años

Quan ens costarà la visita d'aquest individu? Tants doblers li sobren a l'Ajuntament? I do, que ens baixi l'IBI i s'impost de circulació...