user Castelkufa | Hace más de 10 años

Tenc entes q s.ancora no la vam posar perque es propietaris exigien triar es puesto on colocarlé i ademes eran inflexibles. Si no está colocada es culpa des propietaris.

user yotambiensoycastellufa | Hace más de 10 años

Estic d'acord en que encara que Es Castell tingui arrels britàniques, ja s'estan passan 't amb tant de protagonisme anglès... no van volen posar sa magnífica àncora de la Fundació Catalina Mercadal que ara presideix el Passeig Marítim des Castell i ara ve qualsevol i planta una estatua d'un pregoner que... quí era aquest senyor????

user Castellufa | Hace más de 10 años

Sus raices? Las raices de Es Castell son mas britanicas que "fish and chips". Aunque yo no veria mal una estatua a Ruiz i Pablo u otra tambien para es Curru. Pero esta tambien esta bien. Bueno, y ahora que tengo un rato voy a lamentarme un poco de que Ciutadella sea "ciutadella de Menorca" que eso me quita el sueño y estoy en un sin vivir.

user Castellufa | Hace más de 10 años

No me gusta. Es Castell pierde sus raices y tradiciones más populares. Una estatua... a Angel Ruiz y Pablo.... a Es Curro...

user Es Castell de Menorca bis | Hace más de 10 años

Manía sa vostra que treis es tema quan podeu,aquí,a Ciutadella,ningú, ningú,en fa menció,dos comentaris hi havia al principi des matí i un era aquest¿i ara veuré bellumes?¿NO SERÁ QUÈ VOS HE AGAFAT AMB ELS FALDONS AIXECATS?dissimulau dissimulau...que fins i tot com ja he dit la senyora del batle sorprenentment no va poder fer de menys per tres minuts que ens vam ajuntar...em sap greu que veig que vos picau molt per dir-vos ses veritats,not un cert complexe baix,baix...

user Kas | Hace más de 10 años

Quina mania teniu es de ciutadella amb pensar que tothom esta contra voltros. T'asegur que as Castell no hi ha aquest sentiment cap a Ciutadella ni molt manco. Tan mos enfotem si sou Ciutadella de Menorca com si sou Ciutadella d'on vulguis.

user De Es Castell | Hace más de 10 años

Yo crec que s'aburrit ets tu. Mirau en que t vas a fitxar! Amb un comentari, segurament que el treus fora de context, que es debia fer de forma desenfadada. Ja ho dic, t veig aborrit quan comentas aquestas bestieses...

user el chico del sombrero | Hace más de 10 años

Espero que dure y que los pueblerinos incívicos no la destrocen que es una estatua muy preciosa

user Es Castell de Menorca bis | Hace más de 10 años

És curiòs veure com als pobles petits de Menorca,i en concret als des Castell,els hi molesta sobremanera que Ciutadella hagi oficialitzat el seu nom com a Ciutadella de Menorca,com si amb aquest fet s´ofenguès als altres pobles no sé ben bé perque si és lógica pura per facilitar la tramesa del correu.Ara podría dir una picardía i no ho faré,per amabilitat.Però que sapigueu que aquest tema és sorprenentment recurrent,que fins i tot la senyora del batle des Castell me ho ha tirat a la cara en un amable acte social...deixant-me de pedra per fer un problema del no res,alié...qüestió d´avorriment tal vegada.

user Rita | Hace más de 10 años

I el transport qui el paga?