user més cara què sa de sa penya de s´indio | Hace más de 10 años

¡Aquesta sí què és bona,què els del PartitPodrit són els ecologistas i conservacionistes ara¡!si per barra no será no,què la ténen quilomètrica! jajaja,¿què no veuen que ja no mos empassam ses seves bajanades per babaus?ja ho veuràn desprès de ses europees,ja..

user Ciudadano Kane | Hace más de 10 años

Un dia parlarem de "Ses Vinyes de Fornells" Sra. Francis, que voste en sab molt i no va causar "alarma social"

user INSULTANT | Hace más de 10 años

Les teves declaracions són un insult a la ciutadania.Greu.Què tenguis sa santa barra de dir que haurem de "asumir" que perque volem anar en cotxe hem de empassar-nos les plataformes petroleres a ses Balears és més que indignant quan aquest negoci és la base financera del paísos del golf aràbig pel què són immensament rics i tú ens vols manipular fent-nos responsables bordament de les comoditats que tenim com és menar cotxe propulsat per betzina!el que em surt del pensament és una paraula molt lletja que no puc posar aquí.Te has lluït,com tots els del teu PartitPodrit.Dessitg veure ensoldemà de les eleccions europees quina cara s´et queda,a tú i als teus peperospodrits.

user 404 not found | Hace más de 10 años

I era d'esperar, de Madrid estant no t'afecten les prospeccions, i a Madrid ni hi ha platja.

user Miquel Bosch Zorno | Hace más de 10 años

Ah bueno. Si un excelentísimo senador por Menorca nos dice que no nos preocupemos ya estoy muchísimo más tranquilo, ya podemos dormir plácidamente ya que ellos velan única y exclusivamente para que nada entúrbie nuestra envidiable calidad de vida. Muchas grácias.

user inde | Hace más de 10 años

"Alarma social" diu? Ja me veig amb un poal i una pala treient enclità de ses platges...

user Rita | Hace más de 10 años

Con tu contestación sobre el nivell 33, has perdido una votante

user Crític | Hace más de 10 años

Sí, massa alarma social perquè el PP no vol aturar les prospeccions. Malgrat que aquí fan el "paripé" de dir que s'hi oposen, mentre quan han de votar no donen suport a cap iniciativa per aturar-les.... Els és igual el que pensa la gent i, naturalment, els efectes que pugui tenir sobre el medi ambient.... Total si només seran uns "hilillos de plastelina" com var dir amb el Prestige....I, per cert, el Senat no serveix per absolutament res, més que per donar una mena de jubilació retribuïda i daurada a molts polítics autonòmics quan es retiren de la primera fila de la seva comunitat.... Però mentre no es modifiqui la Constitució ens haurem de menjar aquesta institució i les despeses i els privilegis que implica.

user tom | Hace más de 10 años

¿Para qué sirve el senado? ¿cuánto cobra Pons Vila? ¿qué votaron Pons Vila, Juan Carlos Grau, García Gasulla y Arturo Bagur en relación al tema de las proprecciones? ¿y en relación a los alquileres turísticos? ¿defienden los intereses de quienes les votamos? ¿no estaríamos mucho mejor sin estos gorrones apesebrados?

user cromapons | Hace más de 10 años

Un dels fet recents que més m'han commocionat ha estat veure el canvi de posició d'aquests del PP en aquest tema, un dia juntanse amb la gent al carrer protestant per les prospeccions i a la setmana següent, votant a favor, a Madrid. Mai havia vist un exemple més clar del que es traïr la gent i també a un mateix, encara que aquest darrer punt dona una pista de la integritat moral, per no qualificar-la amb termes mes forts, dels diputats del PP.Vist aixó, em poden dir que es pot esperar un votant de la dreta espanyola? Jo ho tinc molt clar, trampes i mentires, segons la meva humil opinió.