user Familiar | Hace más de 9 años

Hola. Soy un familiar de Miguel Ángel Galán Portela. Necesitamos urgentemente ponernos en contacto con los hijos de Miguel Ángel debido a una cuestión familiar. Si alguien tuviese alguna información, por favor, pónganse en contacto conmigo en este correo electrónico: paseandoalsur@gmail.com. Muchas gracias. Un saludo

user ANONIMA | Hace más de 10 años

De verdad hay que ver lo que és la sociédad como solia decir él. Como pueden opinar al respecto si no sabén nada de nada. Esta persona era de muy buena familia,culto e inteligente de hecho tenia dos carreras Universitarias,pero la vida no viene a veces como uno quiere.O mejor dicho la vida la escoje cada persona.El que ha hecho el comentario que vivia como una rata en la cueva,más vale que te calles....Hay que entender y saber antes de criticar,si estaba enfermo pero en un pozo sin salida,aunque el quisiese...Gracias Mentxu por tú comentario.....Miguel Angel a pesar de todo tú querias ésto y se ha cumplido....Siempre te recordaré...

user Indignado | Hace más de 10 años

No hagas caso DESDE MENORCA, el CROMAPONS siempre en su línea de arremeter contra todo y contra todos y escribir tonterías para que le lean. Se ve que hace tiempo que no se toma la medicación.

user Desde Menorca | Hace más de 10 años

Cromapons,pero voltros que sabeu com volia vivir aquest homo? Aquest homo tenia gent que se el estimaba,oportunitats,casa hi lo que volia,hi va ser ELL es que va actuar malament hi va decidir viure de aquesta manera. DIXAU DE XERRAR DE LO QUE NO SABEU!!!

user cromapons | Hace más de 10 años

Es curiosa la societat menorquina, mentre segons sembla, dia rere dia, el més important sembla ser si venen més o menys turistes, a la Menorca ecológica, Reserva de la Biosfera, hi mor una persona que vivia com una rata, seria molt fácil ara carregar contra els polítics, jo ho donc per perdut, peró jo em deman, fins aquest grau d'insolidaritat em arribat? que deixem morir un ser humá en la indignitat total?ens ho tindrìem que fer mirar, podem ser els pròxims.

user Desde Menorca | Hace más de 10 años

Nepo. Hi si simplement ell no se volvía deixar ajudar hi aunque tingues ses opcions davant de ell,no las va aprofitar? Coneixia molt de aprop a aquest homo hi se de sobra de lo que xerr.Que descansi.

user funcionario | Hace más de 10 años

Esta persona vivía con su pareja, pero después de varias denuncias por maltrato, exceso violento en la bebida, escándalos y orden de alejamiento tuvo que irse del piso y lamentablemente no supo saber rehacer su vida.

user MENCHU | Hace más de 10 años

Jo sé qui era, i l'havia vist vàries vegades, no era victima dels bancs sino d'ell mateix i dels seus vicis. Era un home culte i de bona familia encara que no era d'aquí, pero la seva enfermedat mental i els vicis són el que l'han matat, no cerqueu culpables on no els hi ha. No pos en dubte el que dieu dels bancs però aquest no era el cas.

user JORDI | Hace más de 10 años

Té molt més la pinta de ser el cas d'una persona que ha caigut en el parany de les drogues, especialment de les legals, en aquests casos, el alcohol. L'alcoholisme dóna lloc quasi sempre a aquesta soletat i refús social el "borratxo", que en grans ciutats acaba vivint o malvivint en un caixer, i a Menorca, com en els caixers queda lleig, i tenim tantes coves, doncs ja ho tenim aclarit. Per cert, per molt que els serveis socials vulguin intervenir, realment és impossible ajudar a una persona alcohòlica si abans no s'ensurt de la seva adicció. Bé, el tema dóna per molt més

user Crític | Hace más de 10 años

No és la primera mort d'un indigent que viu en condicions que podem considerar infrahumanes, actualment. El problema és que moltes d'aquestes persones rebutgen, generalment, l'ajuda i les oportunitats que els hi donen els serveis socials. I, sense una ordre judicial que els declari incapaços, per exemple i si és el cas, no es pot actuar contra la voluntat d'algú. Així que, sense conèixer el cas amb profunditat, no es pot acusar ni als bancs, ni als serveis socials ni a ningú en concret...... I, a més, com hem d'actuar davant algú que dorm pel carrer, o a un caixer automàtic..... Cridau a la Policia Local o a algún telefon d'atenció social i ja veureu que us diuen...