user necronomicon | Hace más de 10 años

Tengo que darle la razon a ni de conya y entonar mi propio mea culpa. Yo no vote al pp, pero me abstuve sin tener en cuenta que la abstencion beneficia al pp. De ahi sacan sus "mayorias". Las abstenciones y votos en blanco se lo pasan por el forro. La no participacion en democracia solo beneficia a los que, como el pp, no creen en ella y se empeñan en vaciarla de contenido. Asumo mi parte de responsabilidad.

user ni de conya | Hace más de 10 años

Lògica,ets una errada de la vida i perdona que te ho digui,no té ni cap ni peus res del que opines,que no,argumentes.Pens que te has mirat al teu propi mirall quan dius"hipòcrita i xovinista"¿?a CuanaMari i t´exculpes tranquil.lament de tota responsabilitat,clar que hi ha moltíssima de gent com tú-tots aquests que haguent propiciat aquest desastre ara voleu sortir de puntetes de la pel.lícula- però açò mai ferà què pogueu escampar la boira al vostro gust, ni més lògica,tan mal anomenada en aquest cas.¡¡¡El què sí és infantiloide és pretenir fer creure que no es sap ni es sabia com és i era el PP!!!!¿on vius sinó?

user Lógica | Hace más de 10 años

Quina ràbia de classe política infantiloide que tenim. El obrers van votar a un senyor que va dir que no tocaria la seguretat social ni les pensions, i que durant el seu mandat crearía 1 milió de llocs de treball. Aixó van votar. No van votar regalar-li els doblers a la banca, o millor dit, als seus amics. Tampoc els van votar per aprovar la llei d'abort. Tampoc els van votar per el TIL. Tampoc els van votar perque mos pujessin la llum. I tampoc els van votar per tornar 40 anys enrrera. Vaja senyora més hipócrita i xovinista.

user Joan | Hace más de 10 años

je je je con la trepitja... que toman para desayunar esta gente..?

user Menorquí | Hace más de 10 años

És cert que hi ha moltes persones en aquestes Illes no en tenen de consciència de classe i, per això, moltes vegades voten els partits polítics que, precisament, governen contrariament en contra dels seus interessos.Hi ha una dita, no sempre certa, que diu que els joves si tenen cor han de ser d'esquerres i la gent major, si té cap, ha de ser de dretes.... Això, naturalment, només és aplicable a qui ha aconseguit una posició acomodada i té consciència de classe.El que és ben trist és que la gent de classe humil, voti partits que fan polítiques antisocial, com l'actual

user ni de conya | Hace más de 10 años

Angel Torres,perdona,però no podem admetre"ingenuitat obrera massiva votant"com a "pop".HI HA QUE RECONÈIXER ETS ERRORS COMESOS.No es pot canviar de veritat si no es fa.Vos vau deixar"enganar"per comoditat com a poc.Si ereu ignorants de quí eren realment és culpa vostra que prou coses hi ha per saber si un vol.A jo no em va costar gaire veure el què venia,però sempre me he informat i he mirat.

user sap anglès més enllà del del venedor de pisos? | Hace más de 10 años

¿I ella com demostra la seva alta cuna?¿Oxford,Cambridge o ses clases de anglès particular com tot quisqui?¿o ni siquiera acò?!

user Angel Torres | Hace más de 10 años

Se le olvida a la sra. Camps decir que los ingenuos obreros que votaron al PP lo hicieron en base a las mentiras que soltaron (no se me olvidará esa ridícula campaña que hicieron contra la subida del IVA, por ejemplo). El TIL tampoco aparecía en su programa electoral, todo lo contrario, aseguraban que cualquier decisión en materia de Educación se tomaría con el consenso de la comunidad docente. No sé qué es peor, si la mala baba de Antoni Camps o la ignorancia supina de la KuanaMari, pero entre ambos están dejando la dignidad del PP por los suelos. Enhorabuena

user tots dins al mateix sac prostituit | Hace más de 10 años

¿Com és què heu volgut ser del club privat en el què hi ha un discret dret d´admissió pepero i un prostituit i vistós rebuig a la clase obrera?¿per falta de criteri propi?segurament,¿per comoditat Intel.lectúal?també¿per ambició social i económica?¡i tant!Ai,CuanaMari,què a tú també te fan passejar calendarispeperos igual,igual que als teus votants als què acabes de insultar grollerament avui.I te creus tan diferent!

user nord | Hace más de 10 años

Per triomfar a la vida és imprescindible saber quí ets,de on vens i a on vas,per açò mai me he permés errors de bulto com pensar en votar un partit classista com pocs en hi ha a Europa entre la dreta com és el PP.Veig que a aquest país no en hi ha molta de gent com jo hi ho lament realment perque pens modestament què aniriem millor col.lectivament i un pot progresar en la escala social igualment.