user Joan | Hace más de 10 años

Poco os queda por engañar y estafar, las europeas serán vuestro termómetro de vuestro descalabro, por cierto la creación de empleo da pánico por parte del gobierno en lugar de dar facilidades lo complican más con sus reformas, lo dicho en pocos meses os ponemos a todo el pp de patitas en la calle y de paso también al psoe.

user vercingetorix | Hace más de 10 años

Pur bombo, aquest govern no sap fer lleis, el que sap fer son decrets que no s'han d'exposar al Parlament, per no haver d'escoltar que els altres no pensen com ells.

user diego | Hace más de 10 años

la cria del cuco cuando nace lo primero que hace es tirar afuera los huevos del progenitor para no tener competencia con el alimento con esta definicion cualquiera puede ser un cuco

user Lluis | Hace más de 10 años

Pel que es veu, segons els cracks de l´esquerra, encara i manquen més politics. Poseu-ne més 6 plau, la gent us ho agrairà.............

user Carlos | Hace más de 10 años

Es alucinante!! Se habla constantemente en la calle, TV, radio, de esta clase política corrupta, poco preparada, con tantos privilegios (sueldos vitalicios, aforados,etc,etc), brutalmente sobredimensionada con respecto a otros países, con duplicidades en sus funciones, desprestigiada...y cada vez que se propone reducir el número de "miembros de esta casta" la IZQUIERDA EN BLOQUE de cualquier lugar ( ya se opusieron p.ej. en Castilla La Mancha) se niegan. A ver, que en el fondo los entiendo, muchos de ellos, de sus familiares y de sus amigos irían al paro o pasarían a ser mileuristas.

user Sorpresa | Hace más de 10 años

Si se hiciera un referéndum entre los ciudadanos de baleares, se veria que este tema saldría un SI con una mayoría aplastante. Que se haga y entonces seremos los ciudadanos que decidiremos y no sera nada de partidos ni de miedos a perder los enchufes.

user 404 not found | Hace más de 10 años

Molts ni havien nascut quan no hi havia parlaments, però fins i tot el "caudillo " tenia unes corts amb polítics, i també hi havia corrupció, el que passa és que les informacions eren censurades.

user cantarano de san luis | Hace más de 10 años

Como siempre la izquierda trasnochada y cavernicola en contra de esta medida.Para lo que hacen la mitad de la mitad habria mas bastante,... ah y cobrar la mitad de la mitad esta gente no soluciona nada de nada.Sólo para ellos.La pluralidad de la sociedad escriben por aqui, pues nada yo soy plural y quiero cobrar tambien.¿ por que no ?....

user Neus | Hace más de 10 años

Quina trampa és aquesta de sumar els diputats d'Eivissa i Formentera? Són illes independents. Fins ara EIvissa tenia un diputat menys que Menorca i ningú (aquí) se'n preocupava

user Crític | Hace más de 10 años

Volen propostes de retall?... Aquí en van unes quantes: 1. Reduir la representació a un únic membre per partit amb representació. Aquest representant transmetrà el parer de els distintes juntes territorials, però així només hi haurà un sou per partit amb representació. 2. Abaixar el sou dels contractats a qui va pujar en Bauzá només en arribar i que, tot i que les tribunals s'han manifestat en contra, ell continua recorrint amb la despesa pública que això implica. 3. Reduir els assessors i els gabinets de premsa. Ja hi ha funcionaris preparats que els poden assessorar i pel que fa als gabinets que centralitzin els gabinets amb funcionaris professionals. 4. Que llevin els sous vitalicis. 5. En l'àmbit estatal, que es reformi la constitució i es suprimeixi el Senat. 6. Que se suprimeixin, en bona mesura, les contractacions externes i que treball tècnics siguin encarregats als funcionaris propis. 7. Que se supervisin tots els contractes externs, a fi de comprovar fefaentment, si s'atenen als preus de mercat 8. Que es revisin les condicions econòmiques i tots els beneficis injusts atorgats al llarg del temps als exalts càrrecs polítics, expresidents de Govern inclosos. 9. Tancar alguns canals autonòmics de televisió, com l'IB3 que valen desenes de milions d'euros anualment i que ofereixen una programació nefasta i sense un model lingüístic adequat. Però és clar.... La veritat és que no els interessa controlar la despesa ni reduir els seus privilegis..