user no caure en la mateixa pedra més | Hace más de 9 años

Les "explicacions"de Susana Mora foten oi,que contenta estic de no tornar-los votar mai més i que penedida de ses dues darreres vegades que ho vaig fer.PPSOE SÍ SÓN EL MATEIX.

user ROBERT | Hace más de 9 años

El Chiqui què no havia dit que no participartira en aquesta campanya electoral per la marginació que pateix Ciutadella per les administracions governades pel PP? Idò, què haurà estat? Una rectificació? Una claudicació? O una altra cosa que avui encara no té disseny polític?

user la Mare de Déu no nom Joana | Hace más de 9 años

Vosté,sr. presi del PartitPodrit,ha vingut a Ciutadella i no a Maó.pel cas,perque a Mallorca hi ha més pitos i clotellades que aplaudiments quan vosté surt al carrer i perque Ciutadella i no maó,pel cas,és la que decideix si vosté tornarà al Govern o no,si els peperospodrits guanyen les eleccions europees a Balears o no,així de clar és:"per l´interès et vull Andrés".Recordi BÉ el nom de la Mare de Déu ja que va al 50 an. de MARÍA AUXILIADORA.

user manipulador de babaus | Hace más de 9 años

¡Quina BARRA què té Bauçà en dir que els militants peperos li han de agraïr que hagi tancat a Ciutadella en tost de a Mallorca,i QUIN MANIPULADOR ESTÀ FET!CIUTADELLA DECIDEIX EL GOVERN DE BALEARS SEGONS LES MATEMÀTIQUES DE LA LLEI ELECTORAL.Res més.

user andrómeda | Hace más de 9 años

aqui toca cambiar, aunque no sea efectvo. Partido X, Podemos, RED, Equo són alternativas válidas. Por lo menos, para dar un toque de atención al PPSOE

user andres | Hace más de 9 años

si hubieran repartido los sobres entre todos yo les votaba, pero como a mi no me toco sobre les voto a otros.

user Toni | Hace más de 9 años

Una noticia-anuncio electoral a favor del PP el dia de reflexió. Lo que hi ha que veure

user Un que passava | Hace más de 9 años

Senyors del Diario, "Esquerra Menorquina"? Rectificaran, no?

user Lógica | Hace más de 9 años

En vez del parlamento esto ya parece una guardería con argumentos propios de un niño que quiere que su madre le compre la chuchería de turno del súper. ¿Cuándo sustituiremos estos órganos obsoletos y empezaremos a darle a las universidades el poder que deberían tener ya que son los que están estudiando cómo funciona el mundo en todos los aspectos?

user Joan | Hace más de 9 años

Aquesta noticia sembla un anuncio electoral del PP, el dia de reflexió. Els altres partits no fan actes el darrer dia de campanya?. Lo mateix passa a El Pais. La foto de la primera pagina, de la noticia sobre les eleccions, sembla un altra anuncio electoral a favor del PP. I de la portada de la Razon no en xerrem, açò si que és un anuncio electoral en tota regla. Molt sospitos. Amb el ppodrit tot està "atado y bien atado"