user volta a s'illa 2003 | Hace más de 9 años

no vau tenir lo que hi ha que tenir, de derribar ses casetas, quan en Min Murena era viu!!! no haguereu sobresviscut a sa furia den seus secuaces en Joan de s'ull i en "es mi todo Antonio" que pescaua bogasmarins amb canya, i a sa tropa de mahonesos que turaven cada any a sa volta a s'illa!!! us haguerem liat una de cal deu!!!

user Maria | Hace más de 9 años

Ahir no hem vaig enterar de que havia sortit aço a n'es diar. Tampoc he llegit cqp d' es comentaris que ha anant fent sa gent referent aquesta noticia. Nomes vull escriure per dir- li a sa persona qhe ha escrit sa noticia, jo com a una de ses personsz que tenia es privilegi de tenir una caseta a Ses Fontanelles que sa meua familia ha pogut disfrutar durant els 47 anys, vull deixar una cosa molt clara, no estic gens d' acord amb lo que s' ha fet alla, no estic d' acord amb que vengui un personantge amb dobles i pugui fer lo que a n' es menorquins se mos prohibeix. I que els que teniem caseta alla baix o donam per perdut???? Perdona pero hem sembla que no t' has informat molt be, hem anat i anam fent coses per recuperar lo que noltros consideram que es nostro, per molt que sa gent pensi que no, ses casetes les vam fer noltros, hem pagaf tot lo que se mos ha demanat per poder accedir per una pripietat privada i hem fet tot lo que mos han demanat... i ara que no hem interessat mos han fefut es carrer i han destrossat casetes i coves que no eren kde sa seua propietat i lo mes trist es que tot ho han fet sense llicencies i amb es consentiment de ses administracions. Aço es trist tenir adminitracions que es venguin tant rapid.....

user Emma | Hace más de 9 años

Per si algu l'interesa firmarhttps://secure.avaaz.org/es/petition/Consell_Insular_de_Menorca_Protejer_la_playa_de_Ses_Fontanelles_de_la_Isla_de_Menorca/?lfSyFhb&pv=0

user margui | Hace más de 9 años

Hay mucha gente envidiosa referente a las cuevas. Estas cuevas vienen de muchos años, de nuestros padres que iban a pescar, de nuestros tios, amigos etc. Estoy de acuerdo con el turismo de calidad pero no de privatizar playas, pronto veremos otras playas que los menorquines no podremos pasar por los caminos de los señores, porque vendra otro faustino con dinero y pagara el paso para poder hacer sus fiestas

user PERE DE SA FAVERA | Hace más de 9 años

Es clar que els que anàvem a Fontanelles erem uns privilegiats, però crec que els que ara diuen que es millor que ho tingui es francés i que ningú hi pugui anar estan equivocats. Es com alegrar-se de la desgràcia aliena; que no es tan aliena perque ara sí que no hi aniran en la p vida.

user yoyo | Hace más de 9 años

Aina, jo estic en contre de tot lu q pasa a fontanellas, pero crec que es qui han actuat malament son, es consell insular, costes, s'ajuntament de ciutadella, i el GOB on es? Nomes els senten amb tuntaries, i aso que? Com es que no rallen ara? Que pasa aqui? No trubau que es molt raru que no diguin res?? Es franses aquet, fa lu que fa perque aquesta gent li a permes, si no no u faria. I despues diuen que ha danat 8 aparcaments a sa plaça des born. Com els i consedeixin, i podem anar tot es poble a damanrme un per cada un.

user Menorquí | Hace más de 9 años

De fora vindràn que de casa et treuran. Es gravíssim el que està passant. Estàn privtitzant una platja. Una cosa impensable fa uns anys.

user Joan | Hace más de 9 años

Viva el caciquismo! Si lo disfruto yo bien sino no! Viva la globalización! Así nos ha ido en Ciutadella, cerrilismo! Basta de mochileros cutres que no gastan un €!

user aina | Hace más de 9 años

me fa molta gracia tots aquets que diuen que era un privilegi anar a ses Fontanellesa, sa clau es podia alquila, i no erem bruts, ho deixavem tot ben net, i que pasa que per anar a vega ja et tens que fotre fins es cul de alcohol? pues no, i una cosa que tenim tots es qui hem anat alla de tota sa vida, es que tornarem a Ses Fontanelles, aixo no quedara aixi, estas tu que un frances ens prendra el que es de Menorca!

user Melao | Hace más de 9 años

Prest tindrem caixer mesie!!