user menor-k | Hace más de 9 años

261.360 € tirats. Innecessari, mal fet i lleig (ho hagi fet es qui ho hagi fet), igual que sa passarel·la poc intel.ligent que es va fer a sa platja i que està impresentable per estar mal feta (la fes qui la fes).

user Joan | Hace más de 9 años

Exacte "vamos coia un poc més", tu segueix dubtant. Lu bò de voltrus és que a la vegada que dubtau, de sa mateixa forma afirmau, és a dir, falsejau sa realitat. És gust criticar jugant amb sa pròpia ignorancia que pot tenir sa societat sobre un tema, ara acò si, tindria que tenir una càrrega moral molt forta es fet de mentir. És tant senzill com abans de fer afirmacions sense tenir-ne ni idea, ens informéssim sobre es tema, tant senzill com què qualsevol licitació està a peu de carrer i a s'abast de cada ciutadà. Tu que saps si aquesta qüestió es va plantejar en es seu dia i si per sa situació econòmica que es consistori està passant, es va decidir fer d'una forma més económica degut a sa impossibilitat fiscal que arrossega s'Ajuntament fruit d'antics càrregs púbics. És tant senzill falsejar i fotre mer... per enmig. Segueix dubtant monu, que arribaràs enfora.

user Grec | Hace más de 9 años

Es veu la mar desde es passeig!! crec que no ho havia vist mai així! jaja enhorabona!

user laverdad | Hace más de 9 años

En Cala en Porter las aceras estan para hacerlas nuevas todas. Si alguien se cae ya vereis las indemnizaciones,las tendrá que pagar el pueblo???????

user Alaior | Hace más de 9 años

És un gust! Veure com es fan avanços a nes poble de Lô i veure, també, com es quatre bobos reprimits de turno ho critiquen tot! No les teniu totes amb voltros per ses eleccions de l'any que ve eh!!! Jajajaja LADRAN LUEGO CABALGAMOS! ENHORABONA!!!!!

user Robert | Hace más de 9 años

No sería más lógico que urbanizaciones que año tras año continúan con calificación de "muy deficiente", como Binisafua Roters, se vieran beneficiadas con alguna mejora, en detrimento de otras que ya gozan de mejor calificación, como Santo Tomás o San Jaime, y que sin embargo se llevan la subvención . Por favor, seamos más sensatos y tendamos a equilibrar la calificación de las urbanizaciones, en lugar de incrementar sus diferencias.

user vamos coia un poc més | Hace más de 9 años

Joan, dubt de que en ves de posar ciment es posin retjoles pugi es presupost de 261.360 euros a 522.720 euros.... Ho dubt molt! I també dirte que estic totalment d'acord amb aquesta obra i es doblers que s'han destinat. El meu comentari no és criticar tot lo que fa s'ajuntament, es meu comentari és que ja que fas una obra molt necessaria, la facis bé, i si en ves de posar tubus de mario bros pes poble ho destines a fer una acera com deu mana, pues ho fas

user marta | Hace más de 9 años

Enhorabuena!! Me encanta como ha quedado, hacia tiempo que no se veia el paseo tan bonito!!

user joan | Hace más de 9 años

"vamos coia un poc més" informet. Es possar retjoles duplica un pressupost. Es tant senzill com que abans de comentar i fotre mers.. per enmig, t'informis de lu que xerres, ja que tots es contractes de ents públics els pot tenir qualsevol ciutadà, te mires es metros quadrats i voras a quan puja es pressupost. Clar que despúes gent com tu també hagués criticat sa quantia destinada a n'aquesta obra. Basta anar en contra de s'Ajuntament actual per dir menes i més menes.

user esedealli | Hace más de 9 años

Ayuntamiento de Alayor, un claro ejemplo de que si se administran bien los impuestos del contribuyente, los entes públicos pueden funcionar a la perfección. La buena administración de los fondos públicos permiten hacer pequeñas inversiones, ya que hay que tener presente que estamos en un ente municipal, permite reducir la deuda (de OTROS), y además en un futuro reducir la presión fiscal sobre el contribuyente. En el caso en el que la Aministración es "desgobernada", pasa exactamente lo que pasó en la antigua legislatura en Alayor, con el PSOE-EU en el gobierno, el Ayuntamiento vió como su deuda crecía y crecía mientras se seguía derrochando y derrochando, y lo más preocupante, sin que nadie hiciese nada. Enhorabuena al actual Equipo de Gobierno de Alayor, ojalá tuviésemos más casos como ustedes en otros entes públicos