user jonarz | Hace más de 9 años

Es mal de creure que es pugui arribar a un acord quan dues parts estan enfrontades fins el punt de creure que l'altre part no té legimitat. Veure el comentaris anteriors es una clara mostra, o bé s'esta a una banda o a l'altra, i es culpabilitza a la part contraria d'aquesta situació. Es evident que l'aprovació, però sobretot la manera en la qual s'ha intentat implantar el TIL es un desproposit pedagògic, i que no s'ha tingut en compte als professionals de l'ensenyament. Per altre banda, cal dir que tot i representar a una bona part del professorat els representants sindicals no són possiblement els millors interlocutors per arribar a acords, sobretot pel fet de posicionaments de caire ideològic que generen desconfiança i oposició per part del Govern Balear. Per altre banda, i en relació al tema de la noticia de les mostres de solidaritat amb el senyor Jaume Sastre, péns que la seva vaga de fam ja ha tingut el ressó necessari, péns que es hora d'abandonar-la ja que pot tenir conseqüències negatives per a la salut d'aquest senyor, però i en cas de seguir.... i segons les conseqûències molt hauran de reflexionar tant aquells que no l'han escoltat com aquells que han donat ànims de seguir amb la seva creuada, tots tindran la seva part de culpa.

user Cortines de fum!!! | Hace más de 9 años

Ullastres, Torrentes i companyia. No ho voleu entendre: el principal problema que té l'educació en aquests moments NO és la llengua. És la massificació i la falta de professors de suport, per exemple. Cada vegada hi ha més alumnes dins les aules. Per tant, això de l'anglès és una pura cortina de fum per tapar la precarietat en que està l'Educació pública i que el PP destroçant per intentar que la gent vagi a les concertades. Deixau de fer fum perquè la gent pugui veure que estau reduint els recursos de l'educació pública. Per sort, només ens queda un any d'aguantar-vos i TIL's, Camps i Bauzà sereu història però la lluita per l'educació pública, de qualitat i per tothom per igual la guanyarem, ara mateix o més endavant, però no us preocupeu que la guanyarem!!!

user Una TILa | Hace más de 9 años

APOYO , NO UN PLATITO DE ARROZ .

user Pacte per l'educació... és massa radical? | Hace más de 9 años

"Pacte per l'educació" Qui és tan curt de mires que aquesta proposta li sembla extremada? Justament el que volem és evitar la politització d'un àmbit, l'educació, que és una de les claus del nostre èxit o fracàs com a societat."Pacte per l'educació" no és demanar la pena de mort per a Bauzá. Ningú s'hauria d'escandalitzar. Cap polític hauria de dir que no negocia si enfront seu algú amb una opinió diversa. Justament un bon polític ha de ser un bon negociador, i no un piroman.

user Alzina | Hace más de 9 años

Per la mateixa regla de tres, Ullastre, la segregació racial dels Estats Units (anys 60), un estat ben democràtic, no s'hagués abolit mai. Per cert, i on era el TIL al programa electoral del PP, estimat? Et convid a penjar un enllaç que mostri que aquesta estupidesa pedagògica anava al programa electoral del PP.

user Ànims que només ens queda un any!!! | Hace más de 9 años

Ànims que estan nerviosos!!! Només ens queda un any d'aguantar aquesta gent!!! A les pròximes eleccions podem! Podarem!!!

user Ullastre | Hace más de 9 años

Me resulta incomprensible que en una sociedad normal una persona deje de comer porque un gobierno democráticamente elegido, cumpliendo su programa electoral, intente que los estudiantes terminen sus estudios hablando tres idiomas.

user Miquel | Hace más de 9 años

Quant de PPepero o millor dit, feixista encobert, hi ha per aquí...Sí són al·lots, i ja està bé que aprenguin que en aquesta vida un ha de lluitar pes seus drets perquè es de dalt no tels regalen, i dos, saber dialogar...Si ho veis tan malament, serà que viviu molt bé, o millor dir, a nes vostro propi p*** món. Que sapigueu que sa gent,ni docents ni alumnes ni pares, ens farem enrera i més tenint a la vista que sa gent no s'entera. No es tracta de fer anglès o no, sinó de com. S'han plantejar mesures polítiques donant s'esquena a ses institucions o organitzacions d'es sector educatiu, me deman: com ha de funcionar? I en fi, així va aquest país...

user gandi | Hace más de 9 años

mesquinet q no vol menjar pq te vesa d'apendre anglès!!

user Cordura | Hace más de 9 años

Los de la imagen, ¿son niños?Alejadles de vuestras guerras, ellos son inocentes.