user Jofre | Hace más de 9 años

Los buses deben salir de los centros historicos, born peatonal almenos una zona y menos ruidos y humos en el centro, yo creo que los que hablais por aqui i criticais tanta logisitica y nose que de usuarios bla bla...soy de autobuses torres o vivis al lado de los pins, yo vivo por cami de Maó y cogo el bus para ir a Mateu Orfila, me parece bien que vayan a perimetral todos!! y si, el mapa de autobuses torres para ir de pins a perimetral no esta bien pensado, os recuerdo que el centro estarà lleno de caballos y gente.

user Pili | Hace más de 9 años

Estoy con Maru: Yo creo que es mejor sacar los buses del centro no hace falta tener conocimientos de nada para ver como esta el suelo de delante la playa grande de hecho polvo de pasar los buses, o de los atascos y humos en pins y contramurada o del dinero usado para hacer los cambios en perimetral, hay que usar ese espacio no hay ruidos y nadies se ha quejado de esa zona, en cambio detràs del Oar volvemos a estar como en plaça Menorca.

user jb | Hace más de 9 años

Maru ¿tienes conocimientos de movilidad, logística y transporte? ¿o tal vez te mueven otros intereses pparticulares?

user a maru | Hace más de 9 años

¿Podrías decirme por qué estás de acuerdo en que estén los buses en la Perimetral? ¿Qué ventajas o mejoras para el transporte y para el usuario crees que hay? ¿Eres usuaria del transporte público?

user Crític | Hace más de 9 años

Els serveis públics no tenen perquè tenir un pressupost 0 ni ser rendibles.... Si només volem que quadrin els comptes el resultat és clar: la desaparició dels serveis públics i convertir-ho tot en privat. Aquest és el model americà: molt bo per qui té molts doblers, però molt dolent per a la majoria de la societat que no en té.No hi ha res per destruir el transport públic com reduir les freqüències, d'aquesta manera es converteix amb un servei de cada cop menys utilitzat i, per tant, més car que encara fa que els gestors suprimeixin més línies. I aquest procés de substitució del transport públic pel privat és, en molts casos, irreversible. Els serveis públics no s'han fet per tenir beneficis, sinó per donar serveis a la població. És cert que amb seny, però no només amb un enfocament economicista. Si es volen quadrar els pressuposts és ben fàcil: si no hi ha despesa no ni ha nombres vermells; si no hi ha serveis no hi ha despeses......Això no vol dir ser bons gestors.... O això pens.

user maru | Hace más de 9 años

ACLARACIÓ DEL MEU COMENTARI ANTERIOR: estic d'acord que duguin tots el busos a la perimetral però no les indicacions que donen per anar dels pins fins al cementiri crec que no son del tot correctes. Una altre idea seria posar un bus petit llançadera.

user Busero | Hace más de 9 años

Molt fàcil. Més freqüència i més barato sobretot. I si hi hagués més aturades millor. Si per agafar es bus he de esperar 15min i a més a més he de pagar 6€ pues vaig en moto. És una inversió dura a curt termini per part des Consell, però segur que donaria resultat!

user tercermundista | Hace más de 9 años

Reajuste de linias?? que vol dir açò?? menys freqüencies encara??

user maru | Hace más de 9 años

Bon dia, que hi haurà mes gent al bus?? però sino tenim clar ni d'on l'hem d'agafar!! i heu vist el super mapa que ha penjat a la web autocares Torres per indicar a la gent per on ha d'anar per Sant Joan per arribar a la perimetral?? els indiquen que han d'anar per el centre born-voltes-palemeres cap es camí de Maó, avam al·lots hi ha ses festes i cavalls per enmig, fareu pasar una familia de "guiris" amb cotxets i xancles per es caragol des Born per anar a cercar es Bus??? sa ruta trop que no esta ben pensada i es sa mes llarga.

user Sofía | Hace más de 9 años

Se necesitan más paradas, para que no sea obligatorio ir hasta la estación. De ser posible, más frecuencia y bajar el precio un poco. El servicio que falta en Mahon es uno que pase por el puerto y te lleve a Sa Mesquida o Es Grau. Para los turistas de los cruceros, y para los ciudadanos sin coche o que no pueden conducir.