user diego | Hace más de 9 años

asi que el payes se va jugar la vida cuando las vacas tengan que cruzar la general,,, bueno el payes no ,,, las vacas

user Mateo | Hace más de 9 años

Los pasos a doble nivel preven los pasos de animales, pero el gob se opone!

user tambienmepreocupalafauna | Hace más de 9 años

Si digo que es ABSURDO y hago chistecitos, porque es mejor tomárselo a risa, los animales no son racionales y pretender que se comporten como humanos no tiene lógica alguna, en cuanto a quien dice sandeces y quien ignora la realidad, en eso no tengo dudas.

user F. Sintes | Hace más de 9 años

A tambienmepreocupalafauna, juan, Menorquinandaluz, Xoric, escollonsplens y también Jose: Este tipo de instalaciones son baratas y eficaces y se usan con normalidad en países europeos.Creí que dada la generosidad de la partida presupuestaria dedicada a esta obra, los preceptivos pasos para fauna estarían incluidos en el Proyecto.Expresiones como ABSURDO (así, con mayúscula),chistecitos como lo de cursillos de seguridad vial, semáforos, y demás sandeces no hacen sino mostrar ignorancia sobre el tema.

user miquel | Hace más de 9 años

Als paisos avançats existeixen es pasos d'animals, i està demostrat que funcionen. Però ni Espanya està avançada, ni Menorca està avançada, ni molt menys lo que ens governa, i encara pitjor els que s'enríuen amb els seus comentaris dels animalets que moren cada vespre. Només amb el sou d'un director general de no se què ja es podríen fer ses petites obres per reconduïr es animals cap als pasos.

user Toni | Hace más de 9 años

Senyors i senyores del GOB, no us heu de preocupar. La nova carretera no permet girar a l'esquerra, per tant estarà plena de línies contínues, i per tant no es podrà adelantar, fet que reduirà la velocitat (al desviament de Ferreries ja només es pot anar a 80). Per tant, a menys velocitat, més possibilitat d'esquivar animals. No us preocupeu, n'Alejandre ho té tot pensat!

user escollonsplens | Hace más de 9 años

Que facin cursets per aprendre a creuar la carretera i que els retirin els punts com als humans... bo faríem!!!

user Quanta ignorància | Hace más de 9 años

Quanta ignorància als comentaris! Els passos per animals es fan normalment a les carreteres a molts paisos. Les alegacions es presenten ara, i , segurament el GOB ho ha fet. Hi ha gent que no té ni idea i opina despectivament quan els humans som uns més a la natura i no podem viure sense ella ni sense els animals. Fa més de 50 anys que ja no existeix l'antiga idea de "dominar" la natura. Ara sabem que tenim que conviure i respectar amb la natura perque també son animals, uns més de la cadena. Pero n'hia ha que viuen a l'antiguitat i es creuen essers superiors..

user animals | Hace más de 9 años

I perque no van presentar alegacions en lloc d'anar a pintar amb nocturnitat i alevosia? si haguesin aprofitat es temps amb positiu, ara tindriem pas per els animals, per sempre a la contra, ho son animals!

user javato | Hace más de 9 años

Necessitem corredors naturals pq els animals puguin nar d punta a punta d illa sense perill com sempre ha sigut.