user xuxu | Hace más de 9 años

Y los lavabos, los bancos, las papeleras ¿cuando llegaran?......, para quitarlos muuuuuuyyyyy...........rapidosssssssssssssssssss.

user beneits | Hace más de 9 años

Kapak, Un bus "lanzadera" fins on jo sé implica baixar de un bus de línea regular i agafar-ne un altre que apropa a la gent a destinacions més llunyanes. Com per exemle autobusos que van de mahó a aeroport amb sincronia amb és que arriben de la resta de pobles de Menorca. No intenti confondre, si no hi ha transbord no hi ha "lanzadera", hi ha una parada més com totes les parades que hi pugui haver a Calen Bosch ( 1 cada 200 metros)

user LUIGI | Hace más de 9 años

Si ya se venia que volverian als pins(NO SE DIERON CUENTA QUE NO QUITARON EL XIRIN QUITO DE LA VENTA DE BILLETES DE DEBAJO DE LOS PINOS) Estaba cantado que volverian,solo fue una tomadura de pelo...

user Kapak | Hace más de 9 años

Sr. Beneits,Diu que hem trec aixo del troles "lanzadera" de la màniga, i després dius que "fins ara els autobusos han fet parada a la plaça dels pins tinguent com a destinació Perimetral"... Sense paraules m'ha deixat, brillant en la seva exposició, l'estic aplaudint des de casa. Hem pot dir que creu vosté que es un trole "lanzadera"?Perquè primer diu que m'ho trec de la màniga i despres fa una definició casi perfecte de "lanzadera": aquest busos que voste diu que "fins ara els autobusos han fet parada a la plaça dels pins tinguent com a destinació Perimetral" son els busos "lanzadera". Així que pot ser que tant de la màniga no ho hagi tret. Pot ser és vosté el que no sap ni de que parla? Jo crec que si i ho demostra en el seu escrit.I despres s'atreveix a dir beneits als altres... increhible.

user Beneits | Hace más de 9 años

[[Pero posar els busos a la perimetral, a a 3 km de alguns usuaris (que hagin de fer 6 km diaris) no es la solució i s'ha demostrat. Perque despres s'hauran de fer troles "lanzadera" que acabaran tinguent les aturates als Pins, com sempre. Que no es la solució correcte ho veu qualsevol persona amb dos dits de front.]]Miri senyor Kapak, Es molt fácil parlar fent veure que un es expert en qualsevol tema, també es molt facil fer suposicions. Això de les "Lanxadera" s'ho treu vostè de la màniga, fins ara els autobusos han fet parada a la plaça dels pins tinguent com a destinació Perimetral. Els únics inconvenients es que el trajecte fins a destí s'allarga uns minuts, que la estació no esta provista de suficient infraestructura y que els negocis des pins perden un percentatge important de clients; però la ubicació no es ni sera excusa.

user Kapak | Hace más de 9 años

Vecina, jo visc en els Pins, i mai m'havien molestat els busos fins aquest any, on l'aglomeració a la part de la Contramurada impedia el pas. La perimetral esta a 5 minuts de les palmeres, tens rao, pero...a quans minuts esta del final del passeig Sant Nicolau? Una persona que visqui en aquella zona i vagi a Mao cada dia amb bus...quans kilometres diaris ha de caminar? La zona dels Pins es el centre de la ciutat, i la zona mes proxima a tots els punts (mirat un plànol i ho comprovaras).Posar els busos en la perimetral es un disbarat. Ho ha dit la policia, els turoperadors, les agencies de busos i els usuaris, els unics que no ho veuen son els que no volen el bus davant casa seva i l'alcalde, que ja comença a adoner-se de la seva ficada de pota.L'estació de busos, tal com indiquen els estudis fets per tots els organismes, inclos l'ajuntament i consell, s'ha d'ubicar en les pistes de tenis de l'Oar. El problema es que fer les coses ben fetes costa un diners que no tenen després de tants anys de llençar-los i robar, i ara no hi ha diners per executar els acords amb l'obispat, que solucionarien el problema de manera correcta.Pero posar els busos a la perimetral, a a 3 km de alguns usuaris (que hagin de fer 6 km diaris) no es la solució i s'ha demostrat. Perque despres s'hauran de fer troles "lanzadera" que acabaran tinguent les aturates als Pins, com sempre. Que no es la solució correcte ho veu qualsevol persona amb dos dits de front.

user vecina | Hace más de 9 años

Desde la perimetral al centro no hay 20 sino 5 minutos andando y lo que se ha gastado bien invertido está, porque en la perimetral es donde se va a hacer la estación definitiva de autobuses.

user Kapak | Hace más de 9 años

Tres meses y miles de euros después, como al principio. Esto pasa por tener De Sintes un "ataque de alcalde" como Cruyff, que tenia "ataques de entrenador". Si no hubiese tocado nada todo funcionaria bien, como siempre, y el consistorio tendria ¿5000€ mas?¿10000€ mas?¿20000€ mas?... ¿cuanto dinero habrá costado esta chapuza?

user Ciutadella | Hace más de 9 años

Nooooooooooooooo, mover más los autobuses. Es Pins para siempre.

user Toni | Hace más de 9 años

Oe, oe, oe, oe!! Venga!! Així m'agrada!! Un altre canvi!! Despres de destrossar la perimetral tornem on estavem!!En definitiva, hem gastat un munt de diners (en època de crisi i amb un pla d'ajust molt dur) per canviar els busos de la plaça Menorca a la plaça de la Pau!Ara sí, na Carbonero sempre serà recordada pel carril velo, en Chiqui per l'estació?? de busos!