user menor-k | Hace más de 9 años

impresentable es el qui no argumenta. Impresentable es aquell que insulta. T'has definit perfectement: impresentable. Així ens va amb gentuça com tu. Apren a respetar i fet net sa boca.

user jauja | Hace más de 9 años

On és es cap de sa policía local de ciutadella que comandava la seguredat de st Joan? semblava un gran experimentat ... que en sou de ingenus.

user menorquina | Hace más de 9 años

siento profundamente que deje el cargo , yo no lo tendría claro las responsabilidades son de los que bajan al pla , no de los alcaldes , a nadie se le obliga a bajar , cada vez que ha habido algún problema lo han causado los de fuera de Menorca , con lo cual que NO VENGAN SI NO SABEN DE QUE VA LA FIESTA animo señor alcalde

user púrria,gentussa i xusma peninsular | Hace más de 9 años

Juan Carlos Torres,la panda de aldeanos fracasados i envejosos ho diràs pels de la teva familia¿no?la xusma de pobles fracassats deu ser dels que tú vens aquí a menjar calent¿no?vaja filtres té el Menorca que a jo amb una dècima part del que tú dius,ells me han fet CENSURA I A TÚ NO.Tú ets el que es qüalifica com el porc foraster més gran del poble.

user impresentable | Hace más de 9 años

menor-k ets el pitjor,tú només ets un prostituït dels sentiments populars.Així mos ha anat amb genteta com tú.

user Toni | Hace más de 9 años

Me entristece su marcha pero la entiendo yo seguramente me identifico con usted uno creo ayo al ser de un partido no es dueño de sus decisiones ,yo estaría encantado de verle de nuevo pero en un grupo independiente seguro que tendría un voto de mi parte. Me doy cuenta de el poco valor que tenemos los ciudadanos elegimos si a personas que nos representen creemos en ellos pero mandan los partidos sean del color que sean.

user massificació | Hace más de 9 años

Estic totalment d'acord amb en Josep, la SOLUCIÓ passa per aturar el desmadre de les navilieres: Iscomar i Baleària. Pujar el preu dels bitllets i fer viatges "raonables" no aquest allau de barcos i 40.000 persones per dos duros dos dies sense cap tipus d'informació. #proubarcosxsantjoan Es tan difícil negociar amb les navilieres? quin problema hi ha? perque no aturem els barcos per sant joan??

user hypatia | Hace más de 9 años

Acabi el mandat sr.batle, no sóc del pp ni sóc menorquina, però vostè és l'alcalde de tots els ciutadellencs, tant els ke l'han votat com els ke no.Vostè no és responsable dels accidents, ha estat una desgràcia grossa, com ho són els accidents de tràfic.I un polític ha d'estar a les dures i a les madures. Vostè des de dins pot fer per millorar la seguretat i que mai més torni a passar. Rebi a la familia de la finada i parli amb ells. Salutacions cordials

user Joan | Hace más de 9 años

Una persona con una negación como esa, aunque el pueblo le alave si se quedara no rendiría lo mismo, lo mejor que se vaya a su casa y deje paso a otro, y si los demás quieren seguir sus pasos que lo hagan,total en las filas del paro no se notará... Es lo que suelen pensar estos del pp.

user menor-k | Hace más de 9 años

Josep, l'unic que evitaries llevant barcos es que les altres zones de Menorca tinguessin menys turistes/visitants i que tot lo que vingues per aqueslles dates es concentres igualment per Sant Joan, res més. Si hi ha demanda de barcos/avions i hotels buits, qui aceptara a negociar eliminar disponibilitat o barcos/avions? El preu de la popularitat es aquest i s'ha de fer feina per proporcionar informació al visitant (al menys 6 idiomes), concienciació i seguretat (amb molts aspectes)... I protocol d'emergencies ben definit. Al final no es tan difícil, tot i que segur que es perderia "autenticitat". Per exemple, Jocs d'es pla: vallat i public col.locat per darrera deixant fer les corregudes als cavalls lliurament. Açò segur que no agrada i com deia li resta "autenticitat", pero eliminaries perills.... Pero açò segur que no agrada. Per tant hem de fer un poc menys de demagògia i culpara a visitants, barcos i demes. Si es vol, es pot. altre cosa es que no interessi per mantenir sa tradició lo més pura i original possible.. No es pot tenir tot.