user J | Hace más de 9 años

Molt bé... I per si un cas qualcuna en queda per sa legislatura que ve que s'agafi un asessor per triar vestit a lluir en es pla. Quin drama! Hi ha un nivel baixet.

user Jose | Hace más de 9 años

Las fiestas de Sant Joan se habían caracterizado hasta la fecha por estar totalmente despolitizadas. Creo que si de verdad amamos nuestras fiestas le hacemos un flaco favor al utilizar un accidente (que desgraciadamente no es el primero ni será el último durante las fiestas, tengamos el alcalde que tengamos) para atacar injustamente a una persona con la única finalidad de sacar una ventaja política. Los linchamientos públicos afortunadamente hace bastantes años desaparecieron en este país; pero parece que a algunos les gustaría que volvieran. Un poco de cordura por favor,

user arturito | Hace más de 9 años

que se me hace que pronto se destapa algo chingo, ya sabéis el dicho, cuando las ratas abandonan el barco , es por que este se va a hundir.

user Pedro | Hace más de 9 años

Y la concejala de Fiestas ¿Por donde anda? Esta desaparecida. En realizada es la RESPONSABLE según el pliego de las condiciones del dispositivo prehospitalario. PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS I PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE HAN DE REGIR EL CONTRACTE PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D'ASSISTÈNCIA EXTRAHOSPITALARIA DURANT LES FESTES DE SANT JOAN DE 2013, ELS DIES 23 I 24 DE JUNY, A ADJUDICAR MITJANÇANT PROCEDIMENT NEGOCIAT SENSE PUBLICITAT 14. RESPONSABLE DEL CONTRACTE. L’òrgan de contractació, de conformitat amb el disposat a l’art. 52 del TRLCSP, designarà un responsable del contracte al que correspondrà supervisar la seva execució i adoptar les decisions i dictar les instruccions necessàries amb la finalitat d’assegurar la correcte realització de la prestació acordada. La realització amb l’empresa adjudicatària es canalitzarà a través de l'àrea tècnica de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament que serà la que ostentarà el control i la supervisió del contracte.

user Esperança dimiteix ja,mona | Hace más de 9 años

¿i LA REGIDORA DE FESTES,QUÈ?SI NO SAP FER UNA O AMB UN GOT TOTA SOLA¿QUÈ FERÀ SENSE CHIQUI?ÉS TAN RESPONSABLE DE LA MALA GESTIÓ DEL ASSUMPTE COM ELL.

user jonarz | Hace más de 9 años

Me sembla una postura coherent, quan el Sr. De Sintas es va presentar a l'Alcaldia pretenia que havia fet una llista per feina en equip, i resulta que qui havia de dirigir l'equip a les primeres de canvi agafa i se`n va. No té sentit que demani sacrifici i feina a n'equip i després sigui el qui abandoni primer es barco.

user Jose | Hace más de 9 años

Yo pienso que es mejor que no se PLANTEN TANTO,que luego hechan raíces y no hay un dios que los mueva del sitio. O sea que (HUMO QUE VIENE EL CANARIAS).Y ha trabajar un poco y no de (chupasangres) que ya esta bien de vivir a costa de los ciudadanos de CIUTADELLA.

user Cati | Hace más de 9 años

Una altra fantasmada encara que estic segura que no hi perdríem res, ara ja estan fent un ridícul impressionant i el PP ha de fer s’ho mirar no han dimitit amb totes les que han fet i ens feran creure que dimitiran ara? això els passa per fer una llista tan impresentable

user Cuitadà | Hace más de 9 años

Infantils i ridículs! Estan apurats! Saben que són uns incompetents i no se veuen preparats per tenir sa responsabilitat que han d'asumir, esta ben clar! No n'hi ha més!

user hahaha | Hace más de 9 años

hahahaha