user Selección natural | Hace más de 9 años

La selección natural en política: - La gente honrada y con moral; dimite. - La gente poco honrada y sin moral; tiene aguante para quedar en el poder. Conclusión: No busqueis a buenas personas entre los políticos, buscadlos en ONG. Si encontrais a gente honrada en política, acabarán dimitiendo. Siempre ha sido así, y siempre lo será.

user maria | Hace más de 9 años

nala, es canvis van be si son bons aquests no ho seran.

user torneu-los a votar als figures aquests! | Hace más de 9 años

¡Açò són paperots,al.lots!¡que es menjin es marron els del PartitPodrit ells tots sols i els ciutadellencs/ques a vam qui té els nassos de votarl´s quan acabi la travessia del dessert de aquest poble maltractat pels seus polítics!¡s´Ajuntament és un pati de col.legi de parvulets!

user irresponsable | Hace más de 9 años

És fácil dimitir. Demostra manca de responsabilitat i valentía. Molt de xerrar i a s'hora de sa veritat, què?

user Toni | Hace más de 9 años

Na Tico dimitir? Per favor!!! A aquesta li van prometre la cadira i no la deixarà!!! El problema és que sense en Chiqui veu que poder la pot perdre, que dins el PP n'hi ha molts que la volen!! Ai Tico, se t'acaben els dies!! I després què?

user toni | Hace más de 9 años

Benvolgut Batle com he anat seguint la trascendència dels endaveniments ocorreguts en aquesta desgraciada mort vull desitjar-te tot el millor i recolzar-te en la teva pena i tristesa...has de mantenir-te fer-me i que això ens ajudi a tots els polítics, tant del teu partit com aliens, a valorar fets com els teus i sobretot, no aprofitar-se per guanyar terreny professional. Penso que seria molt important valorar la possibilitat que el regidor o regidora de festes també penses amb prendre el mateix camí. Com vares dir, i molt ben dit, és un fet irremediable la mort d'aquesta persona. Enhorabona, molta sort, i sobretot, quedat amb el fet que tens el suport de tots o quasi tots els ciutadellencs i ciutadellenques. Una ferrada i ens veiem per Ciutadella. Descansa i treballa per millorar la nostra gran Festa de Sant Joan.

user Toni | Hace más de 9 años

Na Tico dimitir? Per favor!!! A aquesta li van prometre la cadira i no la deixarà!!! El problema és que sense en Chiqui veu que poder la pot perdre, que dins el PP n'hi ha molts que la volen!! Ai Tico, se t'acaben els dies!! I després què?

user Menorca | Hace más de 9 años

Na Francisca Marquès és la que va telefonar a sa filla de sa difunta i li va demanar com estava sa mare, quan ja havia sortit a tots es diaris que havia mort, no? Gran nivell, sí, senyor!

user Jaume | Hace más de 9 años

Sería extraño que Ciutadella tuviese un mandato municipal sin que se montase el numerito, eso es imposible. Que más se puede pedir si además es consecuencia de las fiestas de San Joan!!

user nala | Hace más de 9 años

Ala venga que sempre esteim igual,es canvis van be...menys xerrar i mes fer feina.Ningú és. Imprescindible