user Joan | Hace más de 9 años

Aprofitant aquest premi a Cala Mitjana i sa voluntat des govern Balear de crear sa 'Marca Ferreries' trob que ha arribat es moment de planificar un bon carril velo i un camí polit enmig del camp i es bosc per passejar que uneixi Ferreries i Cala Galdana, i també ajuntar es camí aquest amb es camí de Cala Mitjana (i amb Truvi i es Camping). Fins i tot es podria promocionar aquest 'camí polit' (igual que es promociona es camí de cavalls) i que sa gent deixés es cotxo a Ferreries, llogués una velo i se n'anés cap a Cala Galdana o Cala Mitjana! I en tornar a dinar/sopar a Liorna, es Cafè Balear o L'Oar! Es podria arribar a un acord amb ACOFE per a fer aquest camí sobretot amb Truvi i es Camping de Sa Talaia! Segur que an es des Consell Insular no els hi importaria fer una rotonda manco a sa Me1 per fer es camí i carril-velo aquest devora sa Carretera de Cala Galdana, Vamos Monerris, convence'ls!!

user Botella | Hace más de 9 años

Cala Mediana es preciosa, pero tanto como para decir la más bonita de España, es exagerar un poco, por el país hay muchas otras playas diferentes pero igual de bonitas.

user estiu | Hace más de 9 años

A Bañista: després pagaràs una doblerada per fer-te un tractament d'algues en un spa o un balneari i aquí les tens de franc! A veure si valoram el que tenim.

user CARIBE DES MIGJORN | Hace más de 9 años

Cala Trebaluger tambien es impresionante

user Vicente Soto Suárez | Hace más de 9 años

Me gusta Menorca, ya llevo 8 años seguidos gozando de estas playas y de la amabilidad de sus gentes. Un saludo

user bañista | Hace más de 9 años

pues macarella esta horrorosa con tanta alga ,perdon poisidonia, es sumergirte en un caldo de algas, hecho que no menciona la publicacion, asi que fotos preciosas pero baño horroroso.

user ciudadano ejemplar | Hace más de 9 años

Dedal a ver si te piensas que esto solo pasa en menorca, ambulantes y gitanos hay en todos lados.

user joan | Hace más de 9 años

lo de gitanos y rumanos se llama economía sumergida, lo mismo que los de Ciutadella hecen en sus casas cuando cosen zapatos y nadie dice nada. No hay que se tan hipócrita.

user Gràcies, GOB | Hace más de 9 años

Gràcies al GOB, ja que si no fos per ell ( i la gran mobiltzació ciutadana) estarien urbanitzades. A veure que diuen ara tots els que sempre el critiquen. Si repasem l'història, vist a llarg plaç el GOB no s'ha equivocat mai.

user CIUTADELA IS THE BEST | Hace más de 9 años

Mararella y Macarelleta son preciosas