user Ruth | Hace más de 9 años

S'enhorabona per sa gran carretera que han construit, ara només falta esperar quin serà es primer accident que hi haurà. Jo encara hagués fet sa carretera més estreta!!! Ja que ho feien ho podien haver fet una mica millor! Una carretera nova quasibé amb ses mateixes mides que s'anterior, sense arcen, amb molt desnivell i perill a banda i banda. Han volgut fer un carril bici/peatonal que les bicis no ho aprofiten pq continuen anat damunt sa carretera, jo ho he vist més d'una vegada. És bastant ridicul però mentrestant es polítics es posen sa medalleta que ho han fet bé i es fan sa foto, açò que no falti. Aquesta carretera durà més problemes ara que està renovada que quan era vella que tothom ja hi tenia sa mà. Mai vist!!!!!!

user caminante | Hace más de 9 años

Termino de pasar por esta camino de primera y es un peligro el trozo que no esta terminado los coches van demasiado rapidos y en las curvas apenas les da tiempo de ver a los peatones,el trozo acabado no me parece mal porque hay acera para peatones y ciclistas aun que estos ultimos tampoco deben arrollar a los caminantes,en fin el tiempo dira si ha sido una buena idea.

user papepipo | Hace más de 9 años

Ahora los coches van a toda velocidad, es genial, lo han conseguido... Por otro lado, hay que decir que ha quedado un espanto de carretera, tanta acera y tanto cartelito, pero ni un solo árbol

user Carretera estreta | Hace más de 9 años

Fentos, jo visc a Calan Porter i estic molt content que s'hagi millorat d'una vegada per totes aquesta carretera, que no és una carretera si no un camí. El que jo dic és que s'hauria pogut fer millor, fer-la més ample i deixar un metre d'arcén a banda i banda, ja que si passes de 60 resulta moltíssim perillosa. Perillosa per es fondo que hi ha a la dreta anant cap a Calan Porter o per es bordillo des carril bici si en vens. Ja hi ha hagut un parell de camions que s'hi han aferrat i han anat a parar a s'altra banda. A vegades ses normatives europees ens perjudiquen . Aquest n'és un cas.

user marta | Hace más de 9 años

Me encanta la carretera. Creo que ha mejorado mucho la antigua carretera y se gana en seguridad y comodidad. Ahora lo importante es poder hacer el siguiente tramo hasta Alaior. Enhorabuena al Consell, Ayuntamiento y empresas que han participado.

user Carlota | Hace más de 9 años

Una vergonya de carretera. Lletja i perillosa. Ara a sobre volen iluminarla per contaminar luminicament. Han tirat els nostres doblers, que es podien haver gastat en una reforma ben feta

user Fentos | Hace más de 9 años

Bé, n'hi ha q basta per criticar. Fins ara ningú s'havia queixat de que ses bicis no poguessin anar per alla, ja q no hi havia carril bici, ara basta criticar, q tots sabem qui son es ressentits que ben segur nisiquiera hi han passat per alla, pero com a bons amargats q son escriven com qui res, ara ho penjaran a "noticies d'alaior" i aclarit. Lu bo es q ja sabem tots qui sou, com a adjectius uns amargats i un caps quadrats. Polids.

user Renewable people | Hace más de 9 años

M'agradaria veure aquest projecte... la instalació que serà aillada o connectada a xarxa? vamos que posaran un parell de molins, i per a fer més atractiu la construcció de la carretera de torrauba diuen que les farolles s'alimentaran de l'energia dels aerogeneradors, quan segurament aquesta energia s'enviara a la xarxa d'endesa, i les faroles xuparan de endesa. Si voleu posar faroles "renovables" utilitzeu la energia fotovoltaica i unes bateries en cada farola, és més eficient i adequat.

user Alaurenc bis | Hace más de 9 años

Alaurenc... si no puedes ir en bici por ahí, vas a pie o en coche. Yo si algo veo que es peligroso trato de evitarlo, pues eso... ya sabes...

user Feina mal feta | Hace más de 9 años

La carretera té els acabats molt deficients, i resultarà perillosa per als autobusos i ciclistes. L'empresa constructora s'ha lluit, i ara ho acabarem pagant tots.