user FORREST GUMP | Hace más de 9 años

teatro des born COMPAÑIA SAN JOSE ! 3 años en cartel ! y el exito continua, funciones de tarde y noche entradas agotadas.

user juan | Hace más de 9 años

Podria estar d’acord alguns comentaris d’aquí, sobre si serà més adient la gestió publica, privada o mixta, un cop es recepcioni adequadament l’equipament. Ara, el que no em puc creure són els tòpics que es llencen, contrarestant la gestió privada enfront de la pública. Per favor, que a dia d’avui, després dels rescats multimilionaris a les concessionàries d’autopistes a la banca o a concessionàries de serveis sanitaris, que ens han costat una milionada a tots, encara S’utilitzin venguin amb aquesta, de que la gestió publica ens costa i la privada no. Si estem cansats de veure projectes de gestió privada, que ha acabat assumit els costos, el rescat o les conseqüències des de les administracions amb els diners de tots!! I, en alguns casos, òbviament, per evitar els drames de les famílies i treballadors, d’altres, per aguantar els malbarataments nefats de la gestió privada. O, també, de la infinita corrupció d’alguns partits que ens han buidat les arques. De fet, i molt recentment, basta, recordar el cas de la Piscina ciutadella, o el cas d’Orizona amb seu a Mallorca. Per tant, no és una qüestió de gestió privada o pública, sinó de capacitat de gestió i honestedat en la gestió. Simplement, hi ha gent, empreses i/administracions que gestionen bé i d’altres que son un fracàs que ens costa moltíssim peles. Estem cansats de veure aquest darres anys, males pràctiques comptables en empreses privades, maquillatge de comptes, deutes quantioses, factures falses, forats patrimonials multimilionaris, estafes, etc.. que ens costa i molt. De fet, podríem recordar, ràpidament, algunes de les sonades com Immobibiliares com les de MArtinsa Fadesa o reyal urbis, nueva rumasa, fagor, pescanova, gowex, marsans, etc.. I ja no et faig una llista de les empreses que han tret concessions públiques i han fet un desastre, sobretot a sanitat, benestar social, en la gestió d’instal•lacions esportives i culturals, en aquest país, que després ens ha costat una fortuna als ciutadans..

user Macatol | Hace más de 9 años

¿y estos del Moviment Actiu Ciutadellenc han hecho algo serio además de las propuestas del tipo hacer público todo lo privado?Parece que ahora quieren hablar en nombre de todo el pueblo. Por ahora yo no he dado voz a ninguna de estas entidades. Gracias.

user nosenten | Hace más de 9 años

Hi ha que veure quina sensibilitat especial s'aixeca amb el Teatre del Born. Com s'ha dit, ni la clinica, ni els cinemes, ni els fems, ni tantes coses tan importants cedides a l'explotació privada importen tant com el teatre per lo vist. Serà que molts tenen expectatives de medrar amb un "enxufe"?... I el Cercle Artístic? duu la veu cantant? quants anys l'ha gestionat al teatre essent una entitat privada? 100? 150? qüestió de memòria?

user musol | Hace más de 9 años

venga,a gastar el dinero publico que no tenemos,que facil es hacer cosas con el dinero ajeno,que lo paguen de su bolsillo si tanto les interesa

user ciutadellenc | Hace más de 9 años

Volia deixar clar una sèrie de conceptes, El col·lectiu que es va reunir amb l'ajuntment va demanar: 1) Vigilància i cautela amb la recepció de les obres, i procurar que ho rebem com toca, i no seure a sa cadira esperant ses claus. 2) Estan en contra de què vengui una empresa privada a pagar el que falta d'equipament, demanam que l'equipament ha de ser 100% públic, per aço hi ha les administracions.(ja que l'única opció que hi havia era la de Focus amb una cessió a canvi de 15anys...) 3) Fer estudis d'aviabilitat, pros i contres de la gestió pública, de quines despeses esteim xerrant? ja que l'ajuntament NO HO SAP encara a dia d'avui, hauria de ser a través de la Fundació Ciutadella Cultura ( que es va crear per aquest objectiu, fa anys enrere ). 4) Si no pot ser gestió pública que s'estudiin TOTES les opcions possibles de gestió: privada, mixta, etc. però sense precipitar-se i amb es compte ben clars i convocar concurs públic. Crec que és d'admirar que aquest col·lectiu es preocupi i demani rigorusitat, acceleració amb els tràmits però fent les coses ben fetes, i no anar a "salto de mata" ni al "mejor postor" Però el problema ARA no és la gestió, és com obrim el teatre, la gestió ja es decidirà un cop tenguin resolt tots els problemes actuals, que son molts!

user Gerard | Hace más de 9 años

A muchos solo les gusta la gestion publica porque sus gustos privados quieren que los paguemos entre todos. Que la gestion es nefasta? Da igual. El dinero publico no es de nadie...

user EZEQUIEL | Hace más de 9 años

El Grup FOCUS, en màteria teatral, em mereix més confiança que no totes aquestes quatre entitats. Almanco, veuríem teatre i no teiatru...

user ciutadà | Hace más de 9 años

Al socio del Circulo Artistico: me quedo con lo último que dice: "es que el teatro se abra YA y que ofrezca espectaculos a la gente de Ciudadela." todo el mundo lo quiere, pero no se puede abrir a cualquier precio ni de cualquier manera, el ayuntamiento tiene que ser serio, consecuente y teniendo en cuenta la voluntad del pueblo. Hay que hacer estudios de VIABILIDAD serios y por gente competente, abrir un teatro, no son tonterias y más gestionarlo.

user Pilo | Hace más de 9 años

Es Teatre comença a ser com Sant Joan, que totom diu sa seva. Pero colcu em pot dir en que efectara negativament a sa gent de Ciutadella que sigui privat ? Perque l'hospital, es cine i moltes altres coses ho son i ningu diu res