user Alejo | Hace más de 9 años

que lamentable... después de Mallorca ist Deutschland, y Megaluf con su mamading y sus zorrones de a 4 el euro, solo les falta copiar las fiestas a otros pueblos....Ahora solo necesitan copiar los San Fermines y que se los lleven los toros a todos..¿Que pasa que con chupar el 90% del presupuesto (mucho del cual es para gilipolleces..) no os basta?¿También intentáis hacer copias "a lo chino" de las fiestas?, pagandolo con el presupuesto que habéis chupado, encima. Yo si fuera vosotros me lo hacia mirar, que en vez de recuperar vuestra tradición y costumbres, dejáis que se llene todo de mierda y copias las fiestas a los otros..

user Quin riure | Hace más de 9 años

tiene tela marinera que gente aun a estas alturas tenga la poca vergüenza de poner por aquí que somo nosotros que destrozamos nuestras propias fiestas de Sant Joan. Y si pensáis algunos-as asi mejor ni vengáis gente asi aquí sobra. Y respeto a Urooo te dire que oleee por ti como bien dices primero hay que respetar las de un pueblo de donde es uno mismo i alzarlo como de lugar i no imitando otras fiestas con el fin de animar a tu propia población, eso de poco respeto a las raíces de uno mismo y de su propia cultura.

user Iván Hoe | Hace más de 9 años

Si sou voltros els que eu venut sa festa als altres, veniu, veniu, portes obertes, gin casi gratis, barcos casi gratis, veniu, veniu. Sa gent guapa y amb doblers va venir, ja fa anys i no ha tornat. Vistes una, vistes totes. Ara ja es que venen son al.lotets de viatje de fí de curs a desmadrarse amb la facilitat que els hi donau. Y ara que hi ha agút un mort per la vostra mala planificació vos emputau perque vos copían sa festa. Anau a la feria de abril o a les falles i voreu com una copa, si no est del seus, te cobren el triple que un día normal, així se fa negoci i no venent alcuol a menors sense control de cap tipu. A Mallorca se feien corregudes cuant Menorca era encara mora. (aixó fa mal eh?)

user Uroooo | Hace más de 9 años

"Vergonya, Cavallers, vergonya"!! Aixo demostra la manca de respecte cap a les festes i tradicions dels pobles de Mallorca i lo poc que s'identifica la gent amb elles! Es molt trist per un poble haver de copiar la tradició d'un altre poble per poder fer festa, demostra la pèrdua lenta i constant de valors, de sentiments i d'arrels que viu la nostra illa ,Mallorca! A jo no m'hi veuran per aquests espectacles! Salud i gin, Menorquis!!

user quin riure | Hace más de 9 años

quina panda de envajosos jejeje ens imiten sanr joan perque son uniquesssss i irrepetible...Es depriment veure aso pero si tant lis agrada sant joan que tambe el celibrin els mateixos dies d.aqui...que qeudin per allaqui sobra gent i sobrett gent que ver mes que res a fef burdell i enranou enves de disfrutar.la com pertoca....Catalans que sereu els seguents a imitar.nos ??? Jajajajaja

user mari | Hace más de 9 años

Mallorquina ciutadellenca , esteim orgullosos de que admirin les nostres festas, pero ja esteim fins es mismisin que any rera any venguin barcos carragats de gent que ve a fer una festa que no es la nostra i no fan mes que dona mala imatge , si nos miret tot lo que hi ha per youtube i diguem si es correspon amb le nostra festa . Si a Mallorca volen imitar les nostres festas que ho facin per Sant Joan i aixi ens deverem gent impresentable com se que ens arriba .

user Mallorquina Ciutadallenca | Hace más de 9 años

Que patetics que sou ciutadallencs. Nomes sabeu plorar i plorar. No podeu sofrir que altres llocs admirin les vostres vestes, no podeu sofrir que es formatge es digui mahonés, no podeu sofrir esser s'illa menor... mesquinets que sou que tot vos ho prenen... quina autoestima més baixa que teniu. CREIS MES AMB VOLTROS QUE TENIU LA MILLOR FESTA DEL MON QUE TOTHOM VOL IMITAR, ORGULLOSOS HEU D'ESTAR! igual que del territori que sabeu conservar, del formatge unic. Sou uns privilegiats per el lloc on viviu. No vos poseu aixi d'infantils si vos copien!

user Toni Olives | Hace más de 9 años

Es cuestión de tomar nota. A ver si tendremos que aprender de ellos en cuestión de seguridad...

user Nina | Hace más de 9 años

Preferesc mil vegades que els mallorquins ens imitin que no pas imitar nosaltres sa seva balearització i perdua de territori i exces de hotels i megalufades.

user Iris | Hace más de 9 años

Vaia merda d'imitacio JAJAJAJAJAJAJA Sant Joan nomes n'hi ha un i es de MENORCA!♡