user linamoll | Hace más de 9 años

quina obsessió amb s'invasió catalanista buuufff el PP-PSOE fa avorrir a qualsevol!! s'argument aquest comença a cansar un poquet. Els desastres den Bauzá no venen de Catalunya, son made in Islés Balëàrs.

user Jutipiris | Hace más de 9 años

Esperem que sa justicia absolgui a nen Toni Camps. Esperem que així sigui pes bé de sa convivència i de sa pròpia democràcia. Un estat de dret que restringeix de forma selectiva sa llibertat d'expressió, de forma que alguns poden dir lo que volen (s'esquerra i ultra esquerra) i els altres no (els de dreta), deixa de ser un estat de dret per convertir-se en una república bananera, en es nostro cas seria un regne bananer. Es meu recolzament a nen Toni Camps per sa seva valentia a s'hora de defensar sa llibertat a ses escoles i denunciar s'opressió que sofreixen alguns professors i alumnes en mans d'alguns radicals catalanistes.

user Joi | Hace más de 9 años

Voleu deixar en pau els catalans !!! I fer feina per noltros. S'escusa aquesta ja no cola.!!! Voteu NO a ses prospeccions a Balears, voteu SI a un millor finançament de Menorca, voteu SI a una millor sanitat pública, voteu SI d'una vegada a un transport DIGNE, voteu SI per assegurar a ses mil.lers de famílies que ho passen malament, voteu SI a que els professionals de la educació facin feine tranquils i deixeu-vos de cortines de fum estupides d'invasió catalanista d'una vegada.!!! Bessuts

user Crític | Hace más de 9 años

Esper que per un cop en aquest Estat l'Administració de Justícia, faci honor al nom que porta!.

user Pere Catedral | Hace más de 9 años

Toni Camps, Juana Mari, Bauzá, Sugrañes, seguiu així al Parlament, ens feis la campanya de franc. Teniu els dies comptats. Clar que podem !!!

user educadora | Hace más de 9 años

Us imaginau que un politic desprestigies públicament als metges per la forma d'operar? Sembla inimaginable. Però amb l'educació tothom pot opinar, sense especialites. Respecte i responsabilitat.

user A.B.P. | Hace más de 9 años

María no manipules las cosas. En ningún momento hablo en nombre del PP es más algunos de los exdirigentes del PP como el Señor Juan Huguet (Ex presidente del Parlament) Jaume Font o Antoni Pastor tienen tanta culpa como los (ultranacionalistas procatalanes) de lo que pasa con la lengua. Solo hay que ver la triste actuación de Juan Huguet haciendo una especie de rueda de prensa, apoyando a uno de los más personajes más radicales que probablemente existen el Mallorca el ilustrísimo Señor Jaume Sastre. Que por cierto las excentricidades de este personaje no parecen ofendedor a estos profesores de piel tan fina como los profesores del IES Juan Ramis y Ramis.

user cromapons | Hace más de 9 años

Aquest personatge és el que va rebre 500.000€ per a una suposada associació pro vida del PP? Podria dir-mos on han anat a parar tans doblers? que a fet la suposada associació pro vida amb tans doblers? per que estan tantas i tantas associacions sense un euro d'ajuts publics i aquest neda amb la abundància de doblers de tots noltros?

user Maria | Hace más de 9 años

A A.B.P.: no capgiris les paraules. Si els del PP considera que n'Armengol els esta calumniant i açò repercuteix en la societat negativament i no tenen eines a nivell polític que ho denunciin. I el tema del català ja feia molts d'anys que estava superat, però aquests han creat un problema que no teniem i cada vegada l'han fet més gros.

user Juez | Hace más de 9 años

Si es cierto lo que dice la noticia, en el sentido de que los magistrados consideran que el contenido de la carta "pone de manifiesto una ideología extremista que puede conducir en quienes la reciben al enojo y al menosprecio", me parece que decir esto es un exceso de los magistrados y demuestra una preocupante politización. De los jueces queremos que hagan justicia y que busquen la verdad, no que hagan comentarios o consideraciones que no son más que opiniones que un juez se debería guardar. La justicia está podrida y este es un minúsculo ejemplo.