user joan | Hace más de 9 años

totes ses ideas i grups que volen aportar la "seva" a la festa de Sant Joan,que es ben identifiquin,s'ha de saber qui diu ,i qui aporta solucions...i no esta empegueits de dir-ho...he fariem ben bo...res de anonimat...

user MUSICA | Hace más de 9 años

También se podrían organizar otras actividades para diversificar la oferta como una buena banda de música tocando una samba para bailar y divertirse.Un buen pasacalle con gigantes y cabezudos para niños y una buena berbena cada día.

user 7 d'idees | Hace más de 9 años

Sembla que serà dificil reduir els barcus que venen de Mallorca, però si que podem controlar que els menors no puguin pujar als barcus sense l'autorització dels pares, (com sempre han de fer) prohibir que es pujin begudes alcoholiques a tothom. (Pensau que a l'avió no pots pujar ni un botilet d'aigu). Tot amb l'ajuda de policies tutors. Tal vegada, al jaleo bus subvencionat pel consell també s'hauria de prohibir pujar alcohol als menors. Hem d'ajudar entretots a tornar a tenir una festa de Sant Joan més semblant a la que vam coneixer de petits que no es "macrobotilot" per els d'aqui i els d'allà desà.

user 65 | Hace más de 9 años

Mucho bla bla bla pero a la hora de la verdad nada de nada aqui somos asi Pero lo que dice "fra juni" tiene razon a mi punto de vista.

user massificacio | Hace más de 9 años

La solució és ATURAR els Barcos per Sant Joan, amb un parell que venguin extres ja n'hi ha prou. Que és açò de 40.000 persones en dos dies? Que en venguin 10.000 i punt. prou barcos per sant joan.

user Albert | Hace más de 9 años

Us en donau conte de que enguany encara s'està xerrant de Sant Joan entrant ja gairebé dins s'agost?? No hi ha altres temes també bastant espinosos i bastant importants a Ciutadella que s'haurien de tractar i no es tracten?? Com per exemple, sa NETEJA que deixa molt que desitjar en plena temporada turística a TOT es municipi de Ciutadella, o sa POCA PLANIFICACIÓ en TOT per part des Sr. Pedro Gener, regidor d'obres i serveis i sa brigada municipal més CUTRE de Menorca, sense comptar es manteniment de zones verdes, que està siguent realment penós en molts de casos... i tot per ses p.... retallades que estàn afectant directament a n'es turisme, sa PRINCIPAL font d'ingressos d'aquest poble i d'aquesta illa.. un poc més de cap, senyors, Sant Joan dura 2 dies, sa temporada alta dura 3 mesos...

user no fer st.Joan un any | Hace más de 9 años

El que hem de fer un any és NO FER-LA,I QUE SE´N VAGIN PER A ON HAN VINGUT AMB DOS PAMS DE NAS.Com a compensació,en tot cas,adelantar-la un mes sense avisar per a no quedar sense del tot.Jo agrairia que els caixers es plantassin i no sortissin tanmateix no sia just carrega´ls a ells tota la responsabilitat dels altres.

user Joana Isabel | Hace más de 9 años

Si es canvies sa fetxa (data) 24 de gener....Ja no sería Sant Joan...Pens jo.

user alejandro | Hace más de 9 años

Ver para creerlo cuando lo vea me lo creeré aunque lo veo difícil. casi la mayoría de las veces hacen lo que los ayuntamiento quieren.

user Estimmenorca | Hace más de 9 años

Pensad que si no hacemos algo para remediar estas aglomeraciones de gente en es pla ,llegara un momento que rebasará , y no habrá dinero para pagar ,catástrofes.